Call Of Duty Modern Warfare serisi oynayanlar çok iyi bilirler bu 2 efsane askerî Mac millan ilk olarak Call of duty 4 Modern Warfare serisi de görüldü mac millan komutanımız dir 1996 yılın da Çernobil faciası yaşandığı Pripyat şehrine gideriz görev terörist İmran zakhaev indirmek gelelim Ghost yani tam Adıyla Simon Riley Ghost a ghost ilk olarak Call of duty modern Warfare 2 de görüldü ilk önce telsiz den sesi duyulur ve otobüs arkasından koşarak geldiği görülür teğmen dir ekibimize destek yardımcı olur
Mac millan Call of duty 4 Modern Warfare
Simon Riley Ghost Modern Warfare 2
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mac millan mı? Ghost mu? hangisi favoriniz en çok hangisini sevdiniz?
Activision yapıma Şu yönden kızdım ghost geldi ama Gary Roach Sanderson nerde baş karakterler dışında bu firma pek önem vermiyor bunu anladım zaten Roach yüzü görülmedi çünkü kontrol edilen asker di
Umarım geri döner Call Of Duty nin en güzel haritası bu Pripyat di ya 😊 görüntü atmosfer insanı geriyor gerçek Pripyat ile neredeyse aynısı olmuş Çernobil tasarımı bile aynı resmen keşke Çernobil e gidiş olsaydı oyunda aslında gidiliyor du oyun orada iyice buga giriyor yollar siliniyor boşluklar oluşuyor bu arada Call Of Duty oynuyor musun? Hangi serisini oynuyor sun ben Mobil den devam cod mobile orada ghost gardaşımı kontrol ediyorum 😊
Cod mobile arada giriyorum Modern Warfare ve Blackops'un yenileri hariç olmak üzere tüm cod oyunlarını oynadım İnfinite Warfare bile oynadım gelecekte uzayda geçiyor diye
Evet ya modern Warfare serisi bi başka Gerçekten daha doğrusu geçmiş oyunlar çok Güzel di 😊 Bölüm adı All ghillied up du önceden bilmeden önce başka yere girince tuhaf sesler geliyor du sonra görüntü gidiyor du bende oyunda mi sıkıntı var diyordum o zaman bilmiyorum ya 😅 meğerse Radyasyon yiyor musum ☢️ heryer de radyasyon var bölüm öyle sorun da vardı ortam gerçeğine çok benziyor