Gamer 1 ay Siz oyun oynarken sevgiliniz yanınızda uyuya kalsa ne yapardınız? FiqHShottFenomen Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Siz oyun oynarken sevgiliniz yanınızda uyuya kalsa ne yapardınız 🤔#Gamer #FiqHShott Siz oyun oynarken sevgiliniz yanınızda uyuya kalsa ne yapardınız? Cevap Yaz 16 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mario45Fenomen Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Gamer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Uyusun banane oyun oynarken hiçbir şey umrumda değil 😄 1 0 Yorumla
İstanbul_beyFenomen Takip Et Master Yaş: 38 1 ay Gamer konusunda 768 cevap paylaştı. Uyusun sıkntı yok 2 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61Fenomen Takip Et Master Yaş: 27 1 ay Gamer konusunda 889 cevap paylaştı. Oyun oynamaya devam ederdim 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Gamer konusunda 544 cevap paylaştı. Yia 🥰 hava soğuk ise kızın üzerine battaniye veya yorgan örterim üşümesin diye alnını öper saçlarını Oksarim kızın 1 0 Yorumla
Tinti Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% 1 ay Uysun üstünü örter bnde uyurdum oyunu kapatıp 2 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Oyunun sesini kısar, sevgilimin üzerini örterim. Biraz da uyurken izlerim 2 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Gamer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bir şey olmazdı oyunu bırakırdım 1 0 Yorumla
frk18 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Böyle bu şekilde kalsa etkilenirdin sevişirdin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Uyusun banane oyun oynarken hiçbir şey umrumda değil 😄
Uyusun sıkntı yok
Oyun oynamaya devam ederdim
Yia 🥰 hava soğuk ise kızın üzerine battaniye veya yorgan örterim üşümesin diye alnını öper saçlarını Oksarim kızın
Uysun üstünü örter bnde uyurdum oyunu kapatıp
Oyunun sesini kısar, sevgilimin üzerini örterim. Biraz da uyurken izlerim
Bende onunla uyuya kalırım
Bir şey olmazdı oyunu bırakırdım
Üstünü örter öper uyurum ben de
Oyun oynamaya devam ederim?
Gülerdim 😂😂😂
bu uyuyuşa vurulur geçilir
Böyle bu şekilde kalsa etkilenirdin sevişirdin
burada uyuyan kişi ben oluyorum sanırım
Oyuna devam ederim
hic bisey