En son hangi oyunu bıraktınız?
Mlbb oynamayı bıraktım uzun süre önce.

En son hangi oyunu bıraktınız?
Mlbb oynamayı bıraktım uzun süre önce.
The Elder Scrolls V: Skyrim. Ancak bu oyun bırakılmaz, sadece ara verilir ki ben de bunu yaptım zaten. Çocukluğumun oyunu İstanbul Kıyamet Vakti'ne uzun zaman girmedim. 2007'de başladığım bu oyunun sadece müziklerini dinlemek bile beni adeta eski yıllara biletsiz taşıyan bir tren mahiyetinde. Her bir karesi yâd edilmeyi bekleyen anılarla dolu.
Cevap
7Cevap
AC originsi yarıda bıraktım başlasam iyi olur bitirmem lazım :D
Bende yaklaşık 1 yıl önce mlbb oynamayı bıraktım
En son serious sam oyunun bıraktım çünkü tüm serilerini oynamıştım ve artık başka oynayacağım oyunu kalmamıştı.
bu yüzden bu oyunu ara sıra bazen sadece stres atmak için oynuyorum artık.
bunun dışında divinity 2 oyunu da 2 kez bitirdikten sonra artık oynamanın bir amacı kalmadığı için bırakmıştım. şu an yeni oyuna başlar mıyım bilmiyorum ama bu sıralar oyun oynamayı pek düşünmüyorum
Para vermediğim ücretsiz hafta sonunda denediğim bazı oyunlar vardı. Örneğin R6 Extraction. Hiç beğenmedim. Başladım da sayılmaz tabi. Ama ara verdiğim canım istediğinde döndüğüm oyunlar var. Stronghold Crusader campain öyle. Arada girip takılıyorum. Frostpunk. Canım isteyince bir iki oyun atmaya dönüyorum
Mlbb asla bırakacağım oyun değil sanırım 😄
Biri metin2 biri mlbb
Mlbb sıkıyor ya bi yerden sonra
Zevk almak önemli
Sürekli yenilince sinir oluyorum tabi
Bireysel oyuncu olunca evet bende de çok oluyor ama yine de iyi
Küfür ediyolar hsxkjdj
Yeri geldiğinde bende ediyorum ve ya komple herkesi engelliyorum oyun başında kimseyi görmeden oynuyorum
Ben oyun oynamıyorum oynayamıyorum ki bırakayim..
@İstanbul_bey bi gamer girl yapamadın beni sevgilim:(
Metro 2033ü hikayesinin ortasında bıraktım. Evet korktum ama daha önemlisi cephane açısından çok eksik oyun. Doom eternal ya da wolfenstein gibi cephane açısından zora sokmayan fps oyunları daha çok beğendim ve zor modda da hikayelerini bitirdim.
Çok zaman harcıyorlar. Benim onlara zaman ayırmam bütün sosyal aktivitelerime engel olur. Daha çok single 1 2 saatlik oyunlar tercih ediyorum, onlardan da kalmadı işte.
Bende bırakmak istiyorum ama bir türlü bırakamıyorum MLBB'yi.
Minecraft oynamayı bıraktım.
Hatırlamıyorum.
Mlbb silmistim cok fazla vaktimi aliyordu
Ahhh Miya üzümlü kekim.
Euro truck
En İyi Cevap