Güncellemeler
+1 yıl
Bildiğin Hakaret etti beyinsiz aptal
Az önce maça girdim şerefsizin teki geldi ben tektim takım arkadaşım oynanıyor adam benle konusuyodu benm mikrofon kapalı bende bana diyor eşyanı ver di dedim defol git falan dedim oda bana böyle alırım köpek falan dedi bunlar nasıl insan ya ben ona küfür ederdim de edemedim müsait değildim sinirlendim şu an varya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oyuna 5 yaşındaki çocukta giriyor oyunu ilk açmış kariyer yapmamış cocukta bise olmaz tavsiyem pubgyi pc üzerinden oynaman ulaşılması biraz daha zor olduğundan apt*l kişilere denk gelmen daha düşük bir ihtimal hadi iyi oyunlar
Aynen çok haklısın PC üzerinden oynamak daha güzel ama işte onun için iyi oynayan PC almak gerekiyor böyle mobilden oynamaya devam ya aynen mobilde her türlü canım geliyor valla bıktım bunlardan ya birde kendini bişe sanmalari
S. alak olcakti keşke emülatörden oynasam
Napıcan knk yer şeyin bir seviyesi var şey gibi düşün lüks kafelere neden para verirler ayak takımı giremiyor diye oyun serverlarıda böyledir
Bilmem ya PC den oynamak başka mobilden oynamak başka pcden herkes oynar ama mobilden oynamak da beceri ister öyle işte ya da iyi bir telefon alıp bu oyunu oynicaksin 90 fph 60 veren telefonlarla oyuna para yatırmak marifet değil enayilik gibi bir şey
Hahaha çok yanlış düşünüyorsun bro
Neden yanlış düşünüyorum brooo
Sacma bi oyun
Ya çok iicindekileri dshs boktsn
Yani onlar aslında