Ben Valorant oynarken kız benim sesime düştü?

Merhaba arkadaşlar ben Valorant oynuyordum düşman spike ı kuracaktı düşman geliyor ben bu b bölgesine gidelim dedim o sırada kızın biri tamam sesin çok seksi ok dedi ben çok şaşırdım çünkü kendisi bas baya kızdı ve kız sesiydi neyse ben duymamış gibi yapıp cevap vermedim bizim ekipten biri neden öyle dedin diyince küfür etmeye başladı sana ne demeye başladı oyundaki ekipten biri bana lisede kaçıncı sınıf olduğumu sordu bende 3 sene önce liseyi bitirdiğimi söyledim bana sesin çok seksi diyen kızda yaşımı sordu ve adımı sordu bende söyledim kendiside 20 yaşında oda bana adını söyledi Mersin'de Üniversite okuyormuş benim Mersin'e gelmemi söyledi ben niye dedim oda işte dedi oyunda onu arkadaş ekledim dahada konuştuk şu an kız benimle görüşmek için Discord hesabı açtı birde oyunda kolay kolay kimseyi arkadaş eklemiyormuş arada bir konuşuyoruz discord da bazen valorant oynadığım gözüküyor bir iki sefer valorant mı oynuyorsun diye bana yazdı da bu kız sesimden dolayı benden mi hoşlandı?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada bana Mersin e gel demesinin sebebi ben tekrardan Üniversite ye hazırladığım için öyle söyledi
Ben Valorant oynarken kız benim sesime düştü?