Oyunlarda hep aynı karakterle mi oynarsınız?
Ya da sürekli farklı karakterleri mi tercih edersiniz? Ben oyunları zaten beceremiyorum farklıyla oynasam iyice berbat olur.

Oyunlarda hep aynı karakterle mi oynarsınız?
Ya da sürekli farklı karakterleri mi tercih edersiniz? Ben oyunları zaten beceremiyorum farklıyla oynasam iyice berbat olur.

Genel olarak bu oyundan oyuna değişiyor. Örnek verecek olursak lol'de mesela sabit karakterler ile oynarım çünkü oyunun yapısı hakim olduğun bir karakterle devam etmek sana rank atlama konusunda yardımcı oluyor.
Evet genel olarak aynı karakter. ama oyuna göre de değişiyor eğer açık dünya oyunu ise genel olarak karakteri değiştirebilirim. ya da güçlerini değiştirirdim. yani kendime göre ayarlardım karakteri.
Class sistemine dayanan MMORPG oyunlarda genelde Uzun menzil karakterlerle oynarım tabi Assassins ve Berserker veya Warrior diye de geçer o sınıflarla da oynarım :D
Eig için Tişikkirler :D
Rica ederim
Genelde aynı karakterler oynarım
Çok teşekkürler 🌺🌺
:))
Cevap
10Cevap
Mobil legends lolde aynı kahramanı kullanıyorum çünkü mainim ile taşıyorum 🙈
Takım oyunu falansa hep aynı karakterle oynayana saygım yok gamer falan da demem ona gitsin offline veya solo oyun oynasın o zaman. Mesela dead by daylight da hep aynı killerı oynuyorsundur o zaman olur ama hep aynı survivoru oynayamazsın.
Bu zamana kadar Cs oynadjm hep karakter yok orada 😂
Hayır arada değişirim
Aynı karakterle oynadığım zamanlar vardı ama bayıyor
Oynadığım oyuna bağlı
alıştığım birden fazla karakter var. aynı karakter sıkıyor bazen
Sevdiğim karakter olursa neden olmasın
Değiştiririm ben oynasaydım yani.
Evet öyle
her silahımda farklı karakter olur
Klasa göre değişiyor
Değiştiriyorum
Karakter seçmeli oyun oynamıyorum