Gamer Oynadığınız oyunun dosya boyutu dert oluyor mu? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sadece 4 oyun yükledim 280 gb tuttu ki 4 oyundan bitanesi 23 gb bişey. 3 oyun 257 gb. Çıkmasını beklediğim hazırda 2 oyun var toplam boyut 235 gb ediyor. Birisi resimdeki Forspoken 150 gb. Etti mi sana toplam 515 gb. Ben bu oyunlara nasıl yetişeyim? Oynadığınız oyunun dosya boyutu dert oluyor mu? Cevapla Oyun Soruları Resim Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. 120 gb ssd olduğu için evet dert oluyor 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 929 cevap paylaştı. Yeni nesil oyunların geneli büyük boyutlu. Sırayla oynuyorum o yüzden hafızam çok kısıtlı 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Samsung 2 tb ssd var şimdilik yetiyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
120 gb ssd olduğu için evet dert oluyor
Yeni nesil oyunların geneli büyük boyutlu. Sırayla oynuyorum o yüzden hafızam çok kısıtlı
Hayır olmuyor 😄
Samsung 2 tb ssd var şimdilik yetiyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!