Gamer "Gitmesek de görmesek de o köy bizim köyümüzdür!" Oyuncuların köyü hangisi? Marisen Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor GTA Vice City Assassin's Creed de_dust2 GTA San Andreas Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç "Gitmesek de görmesek de o köy bizim köyümüzdür!" Oyuncuların köyü hangisi? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Divinity 2 oyunu haritası 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Valla diğer oyunlardan özür dilerim ama köy olarak de_dust2 diyeceğim çünkü cs oyuncusuyum 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl elbette paititi :)unuratu kraliçesinin saklı köyü :)gittik ve gördük lara sağ olsun :D :D 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Zamanında hepsi de çok güzeldi. Amatör ruhla oynayınca çok keyif alıyor insan ☺️ Tarif edilmez o zamanlar… Ama senelerdir pek oynamıyorum 0 0 Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Elbette GTA Vice City.GTA Vice City şehrinin her sokağını ezbere biliyorum. Benim köyüm Vice City. 🤩 0 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Vice City’de çocukluğumuz, San Andreas’ta gençliğimizi harcadık.Mermi sıkmayı Dust2’de öğrendik.😂😂 0 0 Yorumla
cafecrown Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Bu sitede bir soru için hiç bu kadar düşünmemiştim. Resmen birini seçsem diğerine ayıp olur diye ortada kaldım. 0 0 Yorumla
rhythm072 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 44% +1 yıl Gta san Andreas herkesin gittiği ortak noktadır erkekler için tani 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl GTA 5'in haritasını didik didik gezdim, mümkün değil kaybolmam. 😂 0 0 Yorumla
guven2023 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl gta san andreas, mahallemden sonra iyi bildiğim yer, beni oraya bıraksalar kaybolmam :D 0 0 Yorumla
Fofenkman Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl see you around handsome...Vice City kesinlikle 😊 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Gta San Andreas en eski oyunlardan diye biliyorum. O yüzden şüphesiz orası derim ¢ 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Creed. Geçen Diyarbakır a gittim. Surların orası tam parkur luk. Muhteşemdi 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Gamer konusunda 728 cevap paylaştı. bizimde burası 0 0 Yorumla
Yusufurkan27 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Küçük bir köy. Polis amcalar falan var. De_dust2 0 0 Yorumla
siaais Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl vice City. gözümde canlanır koskaca mazi 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Dust 2 ve assault 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Divinity 2 oyunu haritası
Valla diğer oyunlardan özür dilerim ama köy olarak de_dust2 diyeceğim çünkü cs oyuncusuyum
elbette paititi :)
unuratu kraliçesinin saklı köyü :)
gittik ve gördük lara sağ olsun :D :D
Zamanında hepsi de çok güzeldi. Amatör ruhla oynayınca çok keyif alıyor insan ☺️ Tarif edilmez o zamanlar… Ama senelerdir pek oynamıyorum
Elbette GTA Vice City.
GTA Vice City şehrinin her sokağını ezbere biliyorum. Benim köyüm Vice City. 🤩
Vice City’de çocukluğumuz, San Andreas’ta gençliğimizi harcadık.
Mermi sıkmayı Dust2’de öğrendik.😂😂
Bu sitede bir soru için hiç bu kadar düşünmemiştim. Resmen birini seçsem diğerine ayıp olur diye ortada kaldım.
Gta san Andreas herkesin gittiği ortak noktadır erkekler için tani
GTA 5'in haritasını didik didik gezdim, mümkün değil kaybolmam. 😂
gta san andreas, mahallemden sonra iyi bildiğim yer, beni oraya bıraksalar kaybolmam :D
see you around handsome...
Vice City kesinlikle 😊
Gta San Andreas en eski oyunlardan diye biliyorum. O yüzden şüphesiz orası derim ¢
Creed. Geçen Diyarbakır a gittim. Surların orası tam parkur luk. Muhteşemdi
bizimde burası
Malibu kulübüne gözüm kapalı gidebilirim.
Assasins creed Rogue (Haydut)
Vice city çok iyiydi ya
Küçük bir köy. Polis amcalar falan var. De_dust2
Vice city, malibu
assasins creed tabiki
Gta ne güzeldi
GTA Vice City
vice city her daim üzümlü kekim
Hepsi bizim köyümüzdür :D
GTA vice city
vice City. gözümde canlanır koskaca mazi
Abiiii grove street.♥️