Oynadıklarım oyunlar iletişim kurmamın gerektirdiği oyunlar bu illa sesli olmak zorunda değil yazılı olarak iletişime ihtiyaç duyuyorum ama bazıları bu tarz oyunlarda bile ne sohbet ne de ses kullanıyor sadece oyununu oynuyor. Siz de böyle misiniz?

Oynadıklarım oyunlar iletişim kurmamın gerektirdiği oyunlar bu illa sesli olmak zorunda değil yazılı olarak iletişime ihtiyaç duyuyorum ama bazıları bu tarz oyunlarda bile ne sohbet ne de ses kullanıyor sadece oyununu oynuyor. Siz de böyle misiniz?

Evet oynanır ama çok zor yani örnek veriyorum cs go, lol rainbow tarzı oyunlarda takım arkadaşların ile kesinlikle iletişim halinde olmalısın yoksa rank atmalan çok zorlaşır ve belli bir seviyeye geldikten sonra iyice imkansız olur çünkü rekabetçi mod dediğimiz oyunlarda en iyi takım oyunu oynayan kazanır.
Oynanır ki ben öyle yapıyorum çünkü benim oynadığım oyun da dengesiz velet dolu bir şey yazıyor sun kimse kimseyi takmıyor kafalarına göre yazıyorlar sonra birden küfürler car Parking Multiplayer oyunun adı oyun çok güzel ama dengesiz oynayan çok var online de chat kapatıp oynamak en iyisi
Bütün iletişim kanallarını kapatıyorum ve sadece oynuyorum ya da oynuyordum. O şekilde bile strese sokuyor, emojiler atıyorlar 3-5 kişi saldırıp.
Akıl ve beden sağlığına zararlı, oynamayın. Benden iyi oynayamazsınız ben bile bıraktıysam herkes bırakır.
Bence oynanmaz. Ben genelde bir iletişim kurmaya çalışıyorum. Çoğunlukla sohbet kısmından ama genelde ya sadece küfrediyorlar ya da resimdeki küçükler ses açıp trollüyorlar ¢
Cevap
11Cevap
Evet oynanabilir.
Bence online oyunlarda ekibin olacak ekip çok önemli ben ekibimle csgo da supreme'e kadar ulaşmıştım sonra zirvede bıraktık artık
Oynanmıyor ya ben bi ara öyle konuşmadan deniyim dedim de beceremedim 😂
Mobil legends oynuyorum genelde sesli olmasını tercih ediyorum
Sesli daha keyifli oluyor. Ama uzun uzadıya artık oyunlara zaman harcamıyorum yeterince MMO oynadım.
Sonu olan hikayeli oyunlar film gibi oluyor beni daha çok etkiliyor ve ana karaktere bürünüyorum çok heyecanlı oluyor dünya ile iletişimi mi kesiyorum :d
Evet oynayabilirim 😄
yabancı dil pek anlamıyoruımki adamlar italyanca konusuyor :D
Yok sana sövmeden oyun oynayamam aşlskjda
senin var ya bilmem napıyım ben
Ben sövmeden daha tek bir maç bitiremedim
Chat banım var istesem de iletişim kuramam dfhb
Tek girmişsem öyle oynuyorum.
Ben öyle oynuyorum, gayette güzel oluyor.
Oynanır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?