Sabah 10 işe başlıyorum işim 6 da bitiyor ondan sonra direkt oyuna giriyorum sanırım evde kalacağım🙊

Sabah 10 işe başlıyorum işim 6 da bitiyor ondan sonra direkt oyuna giriyorum sanırım evde kalacağım🙊

Evde kalma ihtimalin yüksek 😅 ben de çok oynarım oyunu akşam 7 de eve geliyorum ama çok yorgun olduğumda yine dinlemiyorum. Şu an birikmiş, yarım kalan bir dünya oyun var ve yeni oyunlar çıkınca sanki vakit varmış gibi almaya devam ediyorum 😅 çoğu zaman 2 saat anca oturuyorum. Oyna yine, ama diğer günlük işleri, reeli unutmamak lazım.
Bence her şeyin bir zamanı var yani hayat oyundan ibaret değil sonuçta. Bende oyun oynamayı çok seven birisiyim ama kendini fazla kaptırmamak gerek..
Valla işten eve geliyorum namaz da kılıyorum yemek de yapıyorum pubg da oynuyorum eğer zaman ayırmama gibi bir sorunun varsa namaz kıl
Yok kalmazsın merak etme :D ben ve benim gibi oyundan ya da PC den geçim sağlayan bir "bey" size talip olabilir :D
Cevap
17Cevap
Evde kalmazsınız bence
Kendini alıştır oyundan kafanı def et ben oyunlardan sıkıldım en fazla Counter-strike 1.6 oynuyordum şimdi bilgisayar yok ne oyun oynayabiliyorum ne yabancı dil çalışabiliyorum
Kendini hep oyuna verme uzaklaştırmaya çalış Kendini oyundan
Evde kal. Harika bir şey bence. Sen çalışıcaksın bugün dışarıdan etli ekmek geliyor. Konya dasın. Oyun oynarken ateş başı bir ortam, uffff. Müzik de aç. Oyna oynunu. Yine iş dışarıdan yemek bu sefer iş öncesi sabah mıhlaması yiyeceksin. Trabzondasın.. Yaylaya çıkmış sın. Karavanla Gez bence. Işinde güzel. Evde kalırsın, baya eğlenerek 😆 dünya evimiz
Belki de aradığın takımından birisidir cici kız
Durmadan dışarıdan yemek çağırmaya paran yetiyor mu.
Hem şişmanlamadin mi o yemekleri yemekten.
Cidden merak ettim seni şimdi.
Hem nasıl günde bir öğün yiyorsun.
Ailenle kalıyorsun yoksa tek başına yaşan.
Seninle mesaj kısmında konuşabilirmiyiz
Evde kalmayı boş ver oyun bağımlılığına doğru gidiyor. Bir an önce buna önlem alman lazım. Depresyona itebilir seni bu durum.
Kalmazsın kalmazsın her güzelin bir sahibi vardır diyor hadi canım ben bunu nasıl akil edemedim de bu akşam 😊
Eğer öyle olursa buna göre ben kesin evde kalırım.. Günde mesaimin bilgisayar başında olması ve 2-3 saat oyun oynadığımı da düşünürsek :D
Kalırsın evet. El oğlu oyun falan dinlemez 😂😃
Evde niye kalasın yahu. Lol oynuyor musun ekle de oynayalım
Bağımlı olmuşsun bu kötü
Aynı şekilde öyleyim ama sorun olacağını sanmıyorum gamer birini bulursan sorun olmaktan çıkar bu :)
İşallah evde kalırsın minik kız diyecem de senin gibiler evde kalmaz talibi çok olur zaten abaza ve evde kalmış çok insan var.
Hayir canim ne evde kalması 😅
Nasıl bu kadar bağımlısın ben çok çabuk sıkılıyorum oyunlardan
Böyle bir nedenden dolayı evde kalicagini sanmıyorum, ruh eşin eminim seni böyle (olduğun gibi) sevicektir
Belki aman sende bı yemek yap çok zor değil
İyi bari işine gidion
Kendin için öğren hep dışarıdan olmaz 😔
Gel birlikte oynayalım
Ne oynuyorsun
Benim tipimsen Ben seni alırım ciddi
Kalmasın merak etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?