Trans kadın çağırsa gşder misin peki 🤔 Nisan 1 şakası mı yapsam sana bu konuda 🤔 Nunu hadi gel bizim evde börek çörek pişirme oyunu oynayalım. Pasta yapma oyunu da oynayalım 😂😂 Nisan 1 şakam hazır 🤭😂
Üşenirim o kadar uğraşmaya. Siz gelin derim ben uçaklık mesafe varsa 😂
Tamam öğrenmek istediğim buydu zaten 😂 Yalan oldu benim börekler çörekler kekler 😔 Nurgülü çağır evde bu oyunu oynayın. Bakalım kim daha çok pasta i, börek yapacak 🥴🥴 Yapılanları karşı ödemeli olarak kargoya verin. Bana gönderin 🤤🤤
evleniyorum ulan ilk diyenle evleniyorum hadii 😂 bugünlerde herkes evde kalırsın evde kalırsın diyor sen bize yüz vermezsin demiyorlarda neyse evleniyorum ulan 😂😂
Aaaa çemkirirsin diye düşünmüştüm 😂 "asıl ben iyi ki varım 🙄" tarzı bir şey söylersin de ben de "senin varlığın beni mutlu ediyor benim varlığım seni. Sen mutlu olmayı herkesten ve her şeyden çok hak ediyorsun. O yüzden ben iyi ki varım" diyecektim 😂 Tühh. Bu aralar planladığım gibi gitmiyor işler. Bana bir şeyler oldu 😂 😂 nunu olduğumdan beri kahinliğim de köreldi 😂😂
Ahahaha yok yok körelmedi 😂 tam dediğin gibi "asıl ben iyi ki varım" diyip çemkirecektim aslında yazdım ve sildim😂 Bugün herkes beni terk ediyor, nunumun kıymetini bileyim dedim😪🤧 bir daha demem zaten, bunu ss filan al 😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadınsa giderdim :D
🤭🤭
Giderim, ama ondan bir daha bana ulaşamaz 😂 Seni bilemem seviyorsan git bence 🤔😂😂
Neden ulaşamayacak sana bir daha 🤔
Çok kararsızım. Konum atsınlar hele. Yürüme mesafesinde filanlarsa gşderim belkş 🥴🥴
Kızsa tabiki giderim, erkek olarak düşündüm ve gitmem, bir kaç kişiysek okey ama tek çağırıyorsa bana kurduğu son cümle olur heralde 😂
Uçak mesafesinde bile olsa giden olur bunlara 😂😂😂
Trans kadın çağırsa gşder misin peki 🤔
Nisan 1 şakası mı yapsam sana bu konuda 🤔
Nunu hadi gel bizim evde börek çörek pişirme oyunu oynayalım. Pasta yapma oyunu da oynayalım 😂😂
Nisan 1 şakam hazır 🤭😂
Üşenirim o kadar uğraşmaya. Siz gelin derim ben uçaklık mesafe varsa 😂
incik cıncık sormasana yahu 🤔
Şaka sevmem, hoşlanmam ters tepki veririrm felan kaka olur o 😂😂
Tamam öğrenmek istediğim buydu zaten 😂
Yalan oldu benim börekler çörekler kekler 😔
Nurgülü çağır evde bu oyunu oynayın. Bakalım kim daha çok pasta i, börek yapacak 🥴🥴
Yapılanları karşı ödemeli olarak kargoya verin. Bana gönderin 🤤🤤
"Tamam öğrenmek istediğim buydu zaten " neydi anlamadım 🤔🙄
Yapmaya üşenir hazır yeriz biz fişi sana atarız sen ödersin endişelenme 😂😂
Şaka kaka olur mu olmaz mı onu merak ediyordum. Öğrendim kaka olacağını. Yapmayacağım o yüzden 😂
Alıştın sen fiş atmaya 😂😂😂
Alıştıranlar sağ olsun 😂😂
Allah razı olsun de. Dua et bari 😂
Verdikçe çoğalırmış, verki çoğalsın bol bol lahmacun al mesela bana 🤤 alırsan dua ederim 😂
Tarlam olsa da satıp sana lahmacun alsam :/
Ülen tarlalarını satıp satıp karılara yediren dayılar var 😂 😂
sen bana karı mı dedin yani ben anlamadım 🤔😂😂 sensin karı 🙄
ben amca dayı hiç sevmem 😪
Sana demedim. Dayıların paraları yedirdiği kişilere dedim 😂
Amcan, dayın yok mu 😂 hala, teyze sever misin 🤔 😂
kendi dayım ve teyzemden başka sevmem.😂
Hee amca ve hala yok demek 🤔 baban tek çocuk demek 😈 deden babana, baban sana swn de bana ne miras bırakacaksın bakalım 😇
dedemin borçlarını sırtlamak istermisin 😇😇
amcam yok ama halam var kaç tane olduğunu sölemem 😂🤣🤣
İnşallah sadece bir tanedir 😂 fazlası zarar 😂 miras açısından. Seni düşündüğümden diyorum 🤥🤥🤥
Benim miras çocuklarıma kalacak sana değil sen boşa sevinmezmisin 🙄😏
Hani bana bırakacaktın 😱
Senin 2027 deki düğün kehanetini güncellesem mi ne yaosamu🤔
neden nereye güncelleyeceksin 🤔
Bekar ölüm gibi bir gğncellmeeu🤔 miras çocuklarına değil bana kalır çocuğun olmayacağı için 🤔
evleniyorum ulan ilk diyenle evleniyorum hadii 😂 bugünlerde herkes evde kalırsın evde kalırsın diyor sen bize yüz vermezsin demiyorlarda neyse evleniyorum ulan 😂😂
Nikahına beni çağır nunucum. Memnuniyetle şahidin olurum senin 😂
Acaba ilk evlenen sen mi olacaksın ben mi 🤔 😂 😂
Sen olursun net, garanti 😂😂
Ben hazineyi bulmadan evlenmem. Sorumluluk alasım yok fakir halimle 😂
Yarışmaya gerek yok o zaman🤔 mucize olur diyelim 😂😂
Yılbaşında senin ve benim doğum günü rakamlarını içeren bir bilet arayayım. Belki ikimizin şansına bir şey çıkar 🥴
İyi fikir 🤔 bi kere aldım amorti çıktı 🥴
Ben iki kere aldım bu yaşıma kadar. Hiçbir şey çıkmadı. İlk aldığım bilet üniversite bitirme tezimin arasında duruyor. 😂 Atmadım onu 😂
😂😂😂 at gitsin hiçbir şey kazandırmamış sobaya at bari ısınırsın 😂🤭 ben 2 sene önce aldım ilk 🤔 seneye alırım belki🤔
Seneye ben hazırlayacağım bir bilet. Ona benzer bilet ararsın 😂doğum tarihleri ve nunu yıl dönümü ile alakalı bir şey ayarlarım 🤔
kapı kapı gezip bilet numarasımı arıcam üşenirim ben 😪 sen bul bana kargola bileti 😂😂
Biletin istanbuldan alınması lazım. Orada daha çok talih kuşu var. Burada yok pek 😂
Amorti çıkarsa ne olacak🤔
Bilete kim ne kadar para verdiyse o oranda bölüştğreceğiz 😂
Eşit vericez mızıkmak yok🙄
Öyle tabi. Çeyrek bilet kaç para olur acaba bu yıl 🤔😂
Ya büyük ikramiye çıkarsa 🤔 seni satarsam😱
Benim nunum yapmaz 🥺
Yapmasın 😭😭
Sen yaparmıydın🤔 veya napardın🤔
Hakkın neyse veririm. Niye üstüne yatayım paranın 😂 kazanacağım fazladan birkaç milyon lira kaybedeceğim nununun boşluğunu dolduramaz ki 😔
Aaaaa nunu🥺 ağzın ne güzel şeyler söyliyir😪🤧🤭
Ağzım güzel söyler, elim güzel yazar, gözüm güzel bakar güzel görür. Ben ne mükemmel insanım yahu 😂
Ahahahah maşallah sana aynı ben😇😇
E kaptık bir şeyler senden 😌😂
Sen benden mükemmel olmayı ben senden dolandırıcılığı öğrendim😇 birbirimize birşeyler öğretiyoruz ne güzel😇😂
İşte gerçek dostluk bu 😂 daha neler neler öğreneceğiz birbirimizden. 😂
Evettt,
nunu biricik ve minicik dostum🤗😇
İyi ki varım 😇
😂😂
İyiki varsın 🤗✨
Aaaa çemkirirsin diye düşünmüştüm 😂 "asıl ben iyi ki varım 🙄" tarzı bir şey söylersin de ben de "senin varlığın beni mutlu ediyor benim varlığım seni. Sen mutlu olmayı herkesten ve her şeyden çok hak ediyorsun. O yüzden ben iyi ki varım" diyecektim 😂
Tühh. Bu aralar planladığım gibi gitmiyor işler. Bana bir şeyler oldu 😂 😂 nunu olduğumdan beri kahinliğim de köreldi 😂😂
Ahahaha yok yok körelmedi 😂 tam dediğin gibi "asıl ben iyi ki varım" diyip çemkirecektim aslında yazdım ve sildim😂 Bugün herkes beni terk ediyor, nunumun kıymetini bileyim dedim😪🤧 bir daha demem zaten, bunu ss filan al 😂😂😂
Bundan sonra hep böyle kıymet bil 😂 şaşırt beni 😂 😂
Bu sana 3 ay yeter 😂 biraz çemkireyim ben 🙄
Çemkireceğine karpuz kes. Yiyelim sulu sulu 🤤😂
Az ye rus tut🙄
Ben yerli malı destekçisiyim. İthal ürün istemem 😂
Ahahhah mal mıyım ben🙄🙄
Ne demek istediğimi anladın. Olay çıkarmaya çalışma 🙄😂
Canım dişimde zaten😪
Geçer bu günler de 😪 biz ne günler gördük reis 😪
reis ne bee 😪 yok amcaoğlu 🙄
Sen erkek misin 😱😱😱
reis diye kadın mı var 🙄🤨
Ne bileyim reis dediğin şey başkan gibi bir şey 😂 isim olarak kullanıldığını sanmam 🤔
sevmedim hanımefendi hazretleri filan diyebiirsin 😇😎
Nunu diyeyim yeter 😪
En güzeli 😇
Gitme kötü amelleri ne seni aleyküm edebilirler 😅
Ne kadar kötü olabilir ki 😰 Kızlar çok ikna edici. Aklım çelindi :/
Aman dikkat diyim kadın milleti sonuçta yapma etme 😅
Sen böyle deyince kafamda testere müziği çalmaya başladı. Tırstım. Gitmiyorum oyun oynamaya 😨
https://youtu.be/hWaNoK3gN6M
Gitmem gidemem hdndjs
Gitmem
Gel tavla oynayalım 😇 sever misin tavlayı 😂
Severim
Oynayalım bir ara. Online oynanabilecek yerler var. Mesafeler tavla sevdasına engel değil 😂
Gitmem aaa rezalett