Gamer Valorantta kadın Türk oyuncu sayısı neden bu kadar fazla? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Oyun aşkını aşıladığı kesin. Fakat kadın oyuncuların çoğu kişi iyi oynayamıyor çok iyi oynayan kişiler bile sınırlı sayıda 🤔 Valorantta kadın Türk oyuncu sayısı neden bu kadar fazla? Cevapla Kadın Soruları Aşk Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Valla ben CS 1.6 oynayan kadınları seviyorum Valorant ne be 😂 1 6 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl 1.6 oynayan kız mı var fikshot 🤔 Yorumla FiqHShott +1 yıl Var tabi 😂😎 Discord da ekli kendileri Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Bırak 1.6 yı csgo da supreme oldum sayısız maç oynadım türk kızı falan hiç denk gelmedi Yorumla FiqHShott +1 yıl Şansın yok kanka 😂 şimdi ben bunu dedim ya kesin bir kız bulursun 😂 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Zirvede bıraktım artık cs yi başkalarına kısmet olsun 😄 Yorumla FiqHShott +1 yıl Valla ben girdiğim serverdan tanıştım onlar ile admin kızlar bile bulunuyor Yorumla
Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Eskiden oynuyordum biraz beceremedim bıraktım artık hiçbir şekilde riot oyunlarını oynamam xnsdkck 1 0 Yorumla
Semenderl Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Oynaması basit o yüzdendir. Benim gördüğüm kadınlar daha basit oyunları tercih ediyor. 1 1 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl E spor ligleri var kadınların onların hiç sarmıyor ama erkekleri izliyorum sanarsın aksiyon filmi izliyosun :D Yorumla
tgfdbftrdgbfd Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl lolcülerin tamamı türk oldugundandır 2 2 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Ama lol ile çok farklı bu valorant 😄 Yorumla tgfdbftrdgbfd +1 yıl aynı riot işte :d Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla ben CS 1.6 oynayan kadınları seviyorum Valorant ne be 😂
1.6 oynayan kız mı var fikshot 🤔
Var tabi 😂😎 Discord da ekli kendileri
Bırak 1.6 yı csgo da supreme oldum sayısız maç oynadım türk kızı falan hiç denk gelmedi
Şansın yok kanka 😂 şimdi ben bunu dedim ya kesin bir kız bulursun 😂
Zirvede bıraktım artık cs yi başkalarına kısmet olsun 😄
Valla ben girdiğim serverdan tanıştım onlar ile admin kızlar bile bulunuyor
Eskiden oynuyordum biraz beceremedim bıraktım artık hiçbir şekilde riot oyunlarını oynamam xnsdkck
Oynaması basit o yüzdendir. Benim gördüğüm kadınlar daha basit oyunları tercih ediyor.
E spor ligleri var kadınların onların hiç sarmıyor ama erkekleri izliyorum sanarsın aksiyon filmi izliyosun :D
lolcülerin tamamı türk oldugundandır
Ama lol ile çok farklı bu valorant 😄
aynı riot işte :d