Beyler ben bu oyuna 80 saat gömdüm hala bitmedi son hazırlık diye bir görevdeyim
Soru işaretleri duruyor
Kontratların çok azını yaptım
Bir ton yan görev duruyor
Diyalogların hepsini dinliyerek oynadım şu an 80 saat oldu
Cidden artık yoruldum ilk kez bu kadar detaylı oyun oynuyorum
Sırf hikaye on numara diye matamatik sınavına çalışır gibi craft yapmayı simya felan çoğunu çözdüm sonra oyun akmaya başladı
Şimdi neden övdüklerini anlıyorum...
Soru işaretleri duruyor
Kontratların çok azını yaptım
Bir ton yan görev duruyor
Diyalogların hepsini dinliyerek oynadım şu an 80 saat oldu
Cidden artık yoruldum ilk kez bu kadar detaylı oyun oynuyorum
Sırf hikaye on numara diye matamatik sınavına çalışır gibi craft yapmayı simya felan çoğunu çözdüm sonra oyun akmaya başladı
Şimdi neden övdüklerini anlıyorum...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Umarim bende senin gibi overim. Oyunu 1 saat oynadim iyi yorum yapmadim ama insanlar bosuan iyi yorum yapmiyorlar. Grafikleri birde oynanis koordinasyonu biraz eski usuk gibi. Karakterin durusu ve hareketleri cok kıt. Buglar var biraz.
Oyunu bedava aldım. Kontrolleri beğenmedim bıraktım. Rdr2 700 saati gömdüm. 80 saat az geliyor 😂
Knk oyunu bitirdim sadece ana hikaye sindire sindire oynarsan 100 saat sürüyor yan görevler maks 200 saat sürer witcher 3
Ben sevemedim.
Bende sevmemiştim Xbox için yeni nesil geldi oyun kontrolleri bu zamana göre iyi hala getirilmişti grafiklerde aynı şekil 1080p 60 fps oynadım bitirdim Xbox Series S de bu oyundan sonra rdr 2 beni tatmin etmez büyük ihtimal rdr 2 güzel oyun ama gta gibi düz hikaye bu oyun dallanıp budaklanıyor her kararın farklı bir yolu açıyor yeni nesil ile oynamanı tavsiye ederim diyalog seviyorsan bu oyun çok iyi o konuda hikaye olarak
1 Türkçe yamalı var hazır. Bana hitap etmiyor. Rdr2 farklı bir oyun. Koca haritayı keşfediyorsun. Neler var neler.
Rdr 2 chapter 3 e kadar oynamıştım harita olarak aynı iki oyunda witcher 3 haritasıda büyük tarz meselesi yani rdr 2 mekanikler yeni güzel oyun
Witcher 3 2015 yapım bir oyuna göre aşırı iyi
Witcher 4 bekliyorum şu an
Şimdi red dead redemption 2 ye başlıyacam😃
Bitirmek için bakalım nasıl olucak
Rdr2 %100 yaptım. Hala açıyorum oynuyorum. Gidip çetelere baskın yapıp eğleniyorum en azından. God of war başladım. Sevemedim ama oynuyorum.
The witcher 3 ben 10 kere başladım ilk 30 dkda bıraktım bu sefer bitirdim god of War bende 2 sene önce bitirdim tavsiye ederim.
Başyapıt çünkü
Knk spoiler vermeden daha çok var mı oyunun bitmesine son hazırlık diye bir görevdeyim
Bilmiyorum knk oynamadım ben baştan sona kadar
Hikayenin sonunda ciriye izin ver ölmicek verirsen ölcek gerılt üzülck
Yaptığın ocluk
@Everglow yo yalan bilgi
Kanka oyunu oynadım izin vermedim gitti kafasına göre bir baktım yaşıyor oyun bitti efsane bir başyapıttı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!