Valla diğer konuyu gördüm, sen bağlantı kurmama izin verseydin bu kadar beklemezdin belki de. Tabii ki ben bahsetmedim orası ayrı. Sorunu düzeltmenize sevindim.
link eklenmiyormuş ben donanım haberde bu sorunun aynısına cevap yazdım. Donanım habere girin "Assassin’s Creed Odyssey - The Fate of Atlantis DLC %100 Türkçe Yama" aratın son gönderilerde olacak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçmişte benim de böyle arayışlarım oluyordu yama veya başka bir şeyle alakalı oyun forum grupları var googlede aratıp bakabilirsin.
Baya aradım ya, bulamıyorum hepsi kaldırılmış
Oyunceviri. com bak orada yoksa kolay kolay bulamazsın başka siteden indirdim bile oraya yönlendiriyor seni
Oraya baktım yok
Sanirim bu forum da var yama
Hangi forum da?
Oyun yüklü değil bende güzel oyun mu?
Evet çok güzel bir oyun , ben önceden bitirdim ama DLC sini anlamamıştım şimdi aldım oynamak istiyorum ama işte Türkçe yama bulamadım
Dlc dahil yükleyip denerim. Siz hangi işletim sistemi kullanıyorsunuz?
AMD kullanıyorum
Windows 11 mi 10 demek istediğim.
Windows 10 , ne oldu ki
Uyumluluk için sordum. İndirip deneyeceğim. Yarın size haber veririm.
Senin İngilizcen var mı?
Neden sordunuz
Oyun İngilizce çünkü
Biliyorum. Oyunu bir kaynakta buldum. Dosyayı tam çekemedim. O dlc için çeviri var ama uyumlu oyun sürümü gerekiyor. Haberiniz olsun.
Yapabildiniz mi
Yaptım. 1.5.3 sürümü olması gerekiyor. Zaten yama yapanlar açıklamasında uyumlu sürümden bahsetmiş.
Yok benim ki 1.5.6 ama bende hallettim sonunda :)
Valla diğer konuyu gördüm, sen bağlantı kurmama izin verseydin bu kadar beklemezdin belki de. Tabii ki ben bahsetmedim orası ayrı. Sorunu düzeltmenize sevindim.
direkt linki de verdim.
link eklenmiyormuş ben donanım haberde bu sorunun aynısına cevap yazdım.
Donanım habere girin "Assassin’s Creed Odyssey - The Fate of Atlantis DLC %100 Türkçe Yama" aratın son gönderilerde olacak.
Oyunceviri. com
Orada bulamadım
www.google.com/.../%3famp=1
Teşekkürler deneyeyim
Bı bak bakalım illaki vardır forumlarda falan kesin vardır
Çok aradım ya bulamamıştım
Olabilir çoğu dosya da eski, kulanim dışı oluyor da bulduysan iyi 🤘😁
Deniyecem işte şimdi umarım olur ya 🙏
Olmazsa başka yerlere de bak bulursam calisan bir tanesini atarım sana
Çok iyi olur ya çok sevinirim, deniyorum şu an
tamam dene bakalım
Hiç açılmadi bu sefer , crash yiyor
mobile.donanimhaber.com/assassin-s-creed-odyssey-the-fate-of-atlantis-dlc-100-turkce-yama--143512191
Crash sorununu nasıl çözecem?
Dosya silinmiş