Karakterler, gameplay, community olsun 2016'da çıktığından bu yana düşünceleriniz neler oyun hakkında?

Karakterler, gameplay, community olsun 2016'da çıktığından bu yana düşünceleriniz neler oyun hakkında?

Bana kalırsa değmez oyuna ilk girdiğim de çok kolay bir şekilde adamlar ölüyor hiç zorluluğu yok grafikleri de 3d boyutu gibi
Arena of Valor oynamanızı öneririm grafikleri, karakterleri her şeyinden tut çok iyi bir oyun zorluğu da iyi derecede
mlbbde rank kasman gerek alt rankte aşırı kolay kazanmak
çok bahsettin gelicem az kaldı he
sen oynuyon mu
karşı takımla ve kendi takımınla chat var mı
counter strike oynuyon mu peki heeee
sen kendinde görüyosan açıktır zaten etkinliğin ya açık değil ya da ben denk gelmedim
Cevap
10Cevap
Mobile Legends güzel oyun ama çok fazla sevmedim
Değmez, onun yerine League of Legends : Wilf Rift oynanması daha mantıklı.
niye değmez
Telefon oyuncusu değilim ama bir dönem oynadım, sarıyo.
Markete gitmeden eşya alabilmek ve öneri şeklinde çıkması güzel.
Ben seviyordum ama oynamıyorum ya MS sorunu bir türlü cozulmuyor
3-4 ay önce bıraktım, eskiden çok oynardım sonra baktım ki sinirden kanser ediyor bıraktım. Pubgde aktifim genelde artık.
hangi pubg
knk lite var mobile var new state vs var işte PS var PC var
Eskiden çok sarıyordu şimdi sarmıyor okadar mobil lol daha çok sarıyor
niye sarmıyor
Herzaman boktan bı oyundu benim için ama arkadaş ortamım unca acayip sarıyordu şimdi hepsi brakti oyunu tek başına yemek ye o da sarmaj
Onun yerine arena of valor’u tavsiye ederim
neden mesela düşüncelerini yazsana
Mobile legends daha eski bir oyun. 5v5 oyunlarda çok çeşit yokken onu oynuyordum. Sonra strike of kings geldi. Karakter hakimiyeti kontroller görüntü kalitesi akıcılık her açıdan daha iyiydi mobile legendsi bırakıp ona başladım. Daha sonra oyun satıldı adı arena of valor olarak değişti ama kaliteyi bozmadılar. Uzun zamandır oynamıyordum geçen gün yine başladım
mlbb daha aktif ama öyle değil mi
Aktiften kastın aktif oyuncu sayısı ise bilmiyorum. Anca aov’da bu saatte bile ortalama 20-30 saniyede dereceliye girebiliyorsun
aktif bi tek oyuncu sayısı olarak değil de peki niye wildrift oynamıyon
Onuda ilk çıktığında denedim. Arena of valordan sonra oyun biraz ağır kaldı. Harita daha büyük karakterler daha küçük. Tatmin etmedi açıkçası. Birde ben pc de lol oynamadım hiç o yüzden aşinada değilim karakterlere hiç uğraşamam deyip aov’a devam ettim
lol mobile oynamadın ama dimi wildrift oynadın ilk çıktığında diyon çünkü de
Evet ilk çıktığında wildriftti adı. Lol mobile diye farklı bi versiyon yaptılarsa bilmiyorum
lol mobile önceki adı diye biliyorum
Harika bir oyun, sıklıkla oynarım.
En son kostümlerle p2w yapılıyordu
Ekle oynayak theharunxx
Değmez kesinlikle
neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?