Bütçe sınırı yok.
şu an için almayı düşündüklerim.
Oyuncu koltuğu - Ps5 - Online olmayan oyunlar için oyuncu kulaklığı kablosuz
Yayın filan açmıcam popüler olma gibi amacım yok. Sadece daha iyi bir oyun deneyimi yaşamak istiyorum :) Tahmin ettiğim kadarıyla bilgisayar koltuğu ve kulaklık gerekli. Başka neler alınabilir veya gerek var mı?
Profesyonel filan değilim yarışmalara katılmıcam yayın açmıcam. Monster notebookum var oyunlarda hiç sorun yaşamıyorum. Daha iyi bir oyun deneyimi için hangi ekipmanlara ihtiyacım olabilir sizce :) ?
O zaman iyi oynamayı öğreneceksin sonra da yargı makinesi olacaksın basit ben kaç yıldan beri cs oynarım 2020 de yeni PC aldım 3 senedir yoktu cs tekrar başlayınca bunny zor yapabiliyorum 2 ay sürdü tekrardan iyi bunny yapabilmem 😄🤷♂️
Başka bir şey almana gerek yok 😊
konfor için oyuncu koltuğu iyi olur evet onun dışında sizin neye ihtiyacınız var o önemli daha çok
Bence başka bir şeye ihtiyacın yok. Yoksa mouse da alabilirsin. Ve almaya karar verdiğin oyuncu koltuğunu ve kulaklığı bizimle de paylaşır mısın? Bende almayı düşünüyorum da kafamda bir fikir olsun en azından ¢
Cevap
8Cevap
Bence mikrofon ve iyi bir kulaklık lazım sonra da kayıt programı
Kayıt programı nasıl oluyor?
Bir şey almana gerek yok oyun oynaman yeterli ama belki oynadığın oyuna bağlı olarak iyi bir kulaklık ve mikrofon alabilirsin
Kulaklık almayı düşünüyorum da mikrofona ihtiyacım yok gibi bence?
Yani mikrofon şart iyi bir klavye maus ama en önemlisi güçlü bir sisteme ve iyide bir kameraya ihtiyacın var tabiki malum bu ekonomide alman biraz seni zorlar ama bu yolda ilerlemeyi düşünüyorsan şunu aklından çıkarma elbet bir gün bunun mükafatını göreceksin ben bu yolda ilerlemeyi çok istiyordum fakat sanırım biraz zor en azından hayallerinin peşinden gidebilmen çok güzel ve şunu unutma çok dost kazanıp kaybedeceksin bu yolda ve sakın arkana bakma dimdik ileri yürü seni bir adım bile aşağıya çekmelerine izin verme biri kötü bir yorum yaptı diye üzülme daha iyisini yapmaya çalış ancak o zaman hayallerine kavuşabilirsin umarım kusuruma bakmazsın bıraz sıktım ama yani bana göre önemli olan şeyler bunlar son olarak asla pes etme
Ps5 al bence
İçinde kurulu twitch vs hepsi var
Bir de kulaklık aldın mı misss
Olabilir bu da bilgisayar haricinde de. Twitche gerek duymam ya kendi halimde oynıcam sadece
Yardımcı olalım hemeeen
Hangi tür oyunları seviyorsun?
monitör önemli
Oyun al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?