Sony ve Insomniac Games, Marvel's Spider-Man 2 oyununun Ekim 2023 tarihinde PlayStation 5 için çıkış yapacağını duyurmuş :) Duyuruda görsel paylaşılmış ancak 2021 fragmanına ait görsel.

Sony ve Insomniac Games, Marvel's Spider-Man 2 oyununun Ekim 2023 tarihinde PlayStation 5 için çıkış yapacağını duyurmuş :) Duyuruda görsel paylaşılmış ancak 2021 fragmanına ait görsel.

Sadece PlayStation çıkış yapacak olması oldukça üzücü bir durum diyebilirim. Bence bilgisayar versiyonuda olmalıydı oldukça çok daha fazla talep olurdu diye düşünüyorum ama bunun altında da PlayStation ile arasında oyun şirketinin bir sponsorluk anlaşması olabileceğini düşünüyorum. Neyse oynayacak herkese iyi eğlenceler dilerim. :)
Marvel's Spider-Man 2 harika bir oyun gerçekten, ama maalesef konsolum olmadığı için oynamayı düşünmüyorum. zaten Sony ve Insomniac Games oyunlarını seviyorum, grafik ve oynanış olarak çok iyiler gerçekten. PlayStation 5 için çıkış yapması bir dezavantaj olmuş, yani bilgisayar içinde çıksaydı o zaman oynayabilirdim.
Yine harika görünüyor oynanış müzikler ve grafikler. heyecanla bekliyorum.
Cevap
14Cevap
Param ve iyi bir bilgisayarım olsaydı oynardım 😂
Bilgisayarın 100 bin tl lik olsada oynayamassın
Oyun bilgisayrda yok sadece ps5
Ps4 e gelseydi oynayacaktım fakat şu an için mümkün durmuyor
Ps 5 fiyatı 5 haneli oynayacakmısınız diyor espri iyi yinede 😂😂😂😂😂🤣😂
Fantastik film ve karakterler sevmiyorum. O yüzden hayir..
Yıllardır örümcek adam dışında bişey ne görüyoruz ne duyuyoruz. Ne örümcekmiş be
Dünyada en çok bilindir süper kahraman örümcek adamdır
*bilindik
Oynayacağım başarılar.
Haziranda bi ps 5 alıcam ya
Örümcek adam oyunlarını hiç sevmedim
Oyunları çok sevemiyorum
Kesinlikle oynarım. Ilk oyunu mükemmeldi.
Al bir sistem oynayalım
Bayılırım
Oynamam
sistemim yetmez
Benim PC kaldırmaz boşuna
PS yok maalesef.
Oynayalim ozamn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?