Hayatında sadece valo pubg oynayıp kendine gamerim diyenlere gıcık kapıyom gamer dediğin hayatsiz gibi 7 24 her türlü sartta her türlü oyunu oynayabilen adama denir
Oynayışta bitmeli bence iş. Çünkü her oyun oynayana gamer denmez. Bazıları buna hayatını vermiş, oyun hakkında her şeye hakimken daha yeni başlamış biriyle aynı konumda olamaz ¢
Oyun seven adam gamerdir. FPS oyununu FPS gibi RPG oyununu RPG gibi oynayan göre değişir insanların sevdiği oyunlar. Sadece iyi aime sahip olan FPS oyuncularina gamer denmez yani.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Oynanış tabiki Pubg de mesela millet hava atıyor iyi oynuyom diye ama daha 1 tane adam vuramıyor botu bile vuramıyor
Hala pubg oynayan var mı ya 😂
Valla ben oynuyom
Ben 2020 de son verdim o oyuna 😂
Olabilir herkesin kendi zevki seviyorum ben
Hayatında sadece valo pubg oynayıp kendine gamerim diyenlere gıcık kapıyom gamer dediğin hayatsiz gibi 7 24 her türlü sartta her türlü oyunu oynayabilen adama denir
İşte buna katılıyorum
Oynayışta bitmeli bence iş. Çünkü her oyun oynayana gamer denmez. Bazıları buna hayatını vermiş, oyun hakkında her şeye hakimken daha yeni başlamış biriyle aynı konumda olamaz ¢
Her oyun oynayana gamer diyoruz ama önemli olan nasıl oynadığı.
oynayış önemlidir
oyun aynı olabilir ama aynı oyunda oynanışlar farklı olur
İtemde biter kanka ne kadar techizat iyiyse, sicilleri doğru vermişsen.
Oyun seven adam gamerdir. FPS oyununu FPS gibi RPG oyununu RPG gibi oynayan göre değişir insanların sevdiği oyunlar. Sadece iyi aime sahip olan FPS oyuncularina gamer denmez yani.
Bilek olmadan bir hiçsindir
İzlicen mi yılın oyun ödüllerini
Oyundan çok oyuncu önemli.
Oynanışta tabi ki.
oynanış