Gamer God of War Ragnarök cidden gelmiş geçmiş en iyi oyun mu? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bunu yayıncılardan diyen çok oldu özellikle pintipanda cidden gelmiş geçmiş en iyi oyun mu? God of War Ragnarök cidden gelmiş geçmiş en iyi oyun mu? Cevapla En İyi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hayır en iyi oyun değil 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Bilemiyorum ama bu senenin oyunu galiba o bence Ama 2023 de durum değişecek Assassin's Creed Mirage geliyor 😎 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Rakib var diye düşünüyorum bence güzelliğin göreceli olduğu gibi bu durumda göreceli :D 1 0 Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl yaw nalaka iyi oyunlardan birisi sadece 1 1 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Valla ben demiyorum ahali diyor 😂 Yorumla
Mystery1994 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Bilemedim oyun içinde oyun gibi olmuş durumda henüz bitirmedim hala devam ediyorum 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 932 cevap paylaştı. Henüz oynayamadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır en iyi oyun değil
Bilemiyorum ama bu senenin oyunu galiba o bence
Ama 2023 de durum değişecek Assassin's Creed Mirage geliyor 😎
Rakib var diye düşünüyorum bence güzelliğin göreceli olduğu gibi bu durumda göreceli :D
yaw nalaka iyi oyunlardan birisi sadece
Valla ben demiyorum ahali diyor 😂
Bilemedim oyun içinde oyun gibi olmuş durumda henüz bitirmedim hala devam ediyorum
Henüz oynayamadım