Gamer 1 ay God of War Ragnarök cidden gelmiş geçmiş en iyi oyun mu? ButcherBlaviken Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bunu yayıncılardan diyen çok oldu özellikle pintipanda cidden gelmiş geçmiş en iyi oyun mu? God of War Ragnarök cidden gelmiş geçmiş en iyi oyun mu? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
FiqHShottFenomen Takip Et Yoda Yaş: 21 1 ay Gamer konusunda 1,5b görüş paylaştı. Bilemiyorum ama bu senenin oyunu galiba o bence Ama 2023 de durum değişecek Assassin's Creed Mirage geliyor 😎 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
KnightsSwordFenomen Takip Et Master Yaş: 22 1 ay Gamer konusunda 1,7b görüş paylaştı. Rakib var diye düşünüyorum bence güzelliğin göreceli olduğu gibi bu durumda göreceli :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
benkendallFenomen Takip Et Master Yaş: 20 1 ay Gamer konusunda 4,2b görüş paylaştı. yaw nalaka iyi oyunlardan birisi sadece Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör ButcherBlaviken 1 ay Valla ben demiyorum ahali diyor 😂 Yorumla
Mystery1994 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eig 92% 1 ay Bilemedim oyun içinde oyun gibi olmuş durumda henüz bitirmedim hala devam ediyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Gamer konusunda 4,5b görüş paylaştı. Hayır en iyi oyun değil Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 29 , eig 98% 1 ay Gamer konusunda 462 görüş paylaştı. Henüz oynayamadım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Bilemiyorum ama bu senenin oyunu galiba o bence
Ama 2023 de durum değişecek Assassin's Creed Mirage geliyor 😎
Rakib var diye düşünüyorum bence güzelliğin göreceli olduğu gibi bu durumda göreceli :D
yaw nalaka iyi oyunlardan birisi sadece
Valla ben demiyorum ahali diyor 😂
Bilemedim oyun içinde oyun gibi olmuş durumda henüz bitirmedim hala devam ediyorum
Hayır en iyi oyun değil
Henüz oynayamadım