Gamer Oyun dünyasının içine girip şöyle bir ortamda olmak ister miydiniz? Chaela Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor görsel god of war oyunundan :D beni buraya atabilirsiniz :( Oyun dünyasının içine girip şöyle bir ortamda olmak ister miydiniz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Tabi ki isterdim özellikle serious sam gibi oyunlar 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Olmayı isterdim ama benim de gücümün olması gerek yoksa ölüp giderim boşu boşuna gitmiş olurum 😂 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl İstediğim ortam witcher 3 skellige ciddwn manzaraları inanılmaz 0 0 Yorumla
SadeceErenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Oyun dünyalarının içinden çıkamıyorum ki. Tabiki isterdim 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 636 cevap paylaştı. Bu oyun dünyanın en iyi oyunu 1 aydır oynuyorum her saniyesi inanılmaz keyifli 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Çok güzel olurdu özellikle God Of War dünyasının içinde olmak daha güzel olurdu. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Gamer konusunda 728 cevap paylaştı. güzel olurdu ama başka ortamlarda :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tabi ki isterdim özellikle serious sam gibi oyunlar
Olmayı isterdim ama benim de gücümün olması gerek yoksa ölüp giderim boşu boşuna gitmiş olurum 😂
İstediğim ortam witcher 3 skellige ciddwn manzaraları inanılmaz
Oyun dünyalarının içinden çıkamıyorum ki. Tabiki isterdim
Bu oyun dünyanın en iyi oyunu 1 aydır oynuyorum her saniyesi inanılmaz keyifli
Çok güzel olurdu özellikle God Of War dünyasının içinde olmak daha güzel olurdu.
güzel olurdu ama başka ortamlarda :)
İstemezdim