Gamer 1 ay Oyun dünyasının içine girip şöyle bir ortamda olmak ister miydiniz? ChaelaFenomen Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 görsel god of war oyunundan :D beni buraya atabilirsiniz :( Oyun dünyasının içine girip şöyle bir ortamda olmak ister miydiniz? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FiqHShottFenomen Takip Et Yoda Yaş: 21 1 ay Gamer konusunda 1,5b görüş paylaştı. Olmayı isterdim ama benim de gücümün olması gerek yoksa ölüp giderim boşu boşuna gitmiş olurum 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Gamer konusunda 4,5b görüş paylaştı. Tabi ki isterdim özellikle serious sam gibi oyunlar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 1 ay İstediğim ortam witcher 3 skellige ciddwn manzaraları inanılmaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SadeceErenn Takip Et Bilge Yaş: 20 , eig 99% 1 ay Oyun dünyalarının içinden çıkamıyorum ki. Tabiki isterdim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
s Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 30 1 ay Çok güzel olurdu özellikle God Of War dünyasının içinde olmak daha güzel olurdu. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 36 1 ay Gamer konusunda 571 görüş paylaştı. güzel olurdu ama başka ortamlarda :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 100% 1 ay İstemezdim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Olmayı isterdim ama benim de gücümün olması gerek yoksa ölüp giderim boşu boşuna gitmiş olurum 😂
Tabi ki isterdim özellikle serious sam gibi oyunlar
İstediğim ortam witcher 3 skellige ciddwn manzaraları inanılmaz
Oyun dünyalarının içinden çıkamıyorum ki. Tabiki isterdim
Çok güzel olurdu özellikle God Of War dünyasının içinde olmak daha güzel olurdu.
güzel olurdu ama başka ortamlarda :)
İstemezdim