Gamer Oyun oynarken sinirlenince en çok zarar gören yer neresidir? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor 😂😂Oyun oynarken sinirlenince en çok zarar gören yer neresidir 🤔#Gamer #FiqHShott Oyun oynarken sinirlenince en çok zarar gören yer neresidir? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Genelde klavye :D 1 0 Yorumla
Elenìel Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 379 cevap paylaştı. Oynadığım kişiler zarar görüyor 😅😅sinirden onları üzüyorum 🤎 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Uslu uslu oynarım etrafıma zarar vermem sadece rakibe zarar veririm 😀 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. Öyle bir yer yok çok şükür 😅 öyle olmak için bağımlısı olmak gerek 1 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Genelde rakibim zarar görüyor, dellenirsem ¢ 1 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Genelde klavye ve monitör oluyor. Klavyenin yedeğini aldım ama monitör çok daha pahalı ona bişey olursa kat kat daha pahalısını almak zorunda kalıcam. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Genelde klavye :D
Oynadığım kişiler zarar görüyor 😅😅sinirden onları üzüyorum 🤎
Uslu uslu oynarım etrafıma zarar vermem sadece rakibe zarar veririm 😀
Öyle bir yer yok çok şükür 😅 öyle olmak için bağımlısı olmak gerek
Genelde rakibim zarar görüyor, dellenirsem ¢
Genelde klavye ve monitör oluyor. Klavyenin yedeğini aldım ama monitör çok daha pahalı ona bişey olursa kat kat daha pahalısını almak zorunda kalıcam.
Kendimi dövüyorum