Gamer 1 ay League of Legends oynuyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 League of legends lol oynuyor musunuz oynuyorsanız main karakteriniz ne? League of Legends oynuyor musunuz? Görüş Yaz 13 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
benkendallFenomen Takip Et Master Yaş: 20 1 ay Gamer konusunda 4,2b görüş paylaştı. Mainim Evelynn ama severek oynadıklarım ise Leblanc, Syndra ve Evelynn Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Bard, Yorick, Urgot, Zilean falan oynuyorum arada Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Live10ur Takip Et Bilge Yaş: 33 , eig 48% 1 ay Evet oynuyorum - WarwickWild rift oynuyorum orada da Try Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eig 100% 1 ay belerıckle 2k macım var istersen 1 el oynayabılırız Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Mustafau200 1 ay Mlbb olmasin knk o Yorumla Serseri_Aşkkk 1 ay @Mustafau200 aa dogru:D:D Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 32 , eig 39% 1 ay Evet oynuyorum. Supap heroları main hep. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
bLueetimeS Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eig 99% 1 ay Veigar x Morgana en çok oynadığım karakterler Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Mobil halinde zed maindim smurf hesabimda yasuoydu galiba Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
s Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 30 1 ay Oynamıyorum ilgimi hiç çekmiyor o oyun. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
etipopkek Takip Et Bilge Yaş: 20 , eig 100% 1 ay Master main. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
crazyman50 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 ay Oynuyorum Sun dan başka karakter oynamam Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Mustafau200 1 ay Mlbb değil knk onun dedigi farkli oyun Yorumla
bpjanec Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 100% 1 ay shaco main Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Mustafau200 1 ay Sol sağ sol sağ Yorumla
Aşian-Vassal Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 40% 1 ay Evet Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
arnavut_kaldırımı Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 ay Karma oynarım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
12Görüş
Mainim Evelynn ama severek oynadıklarım ise Leblanc, Syndra ve Evelynn
Bard, Yorick, Urgot, Zilean falan oynuyorum arada
Evet oynuyorum - Warwick
Wild rift oynuyorum orada da Try
belerıckle 2k macım var istersen 1 el oynayabılırız
Mlbb olmasin knk o
@Mustafau200 aa dogru:D:D
Evet oynuyorum. Supap heroları main hep.
Veigar x Morgana en çok oynadığım karakterler
Mobil halinde zed maindim smurf hesabimda yasuoydu galiba
Oynamıyorum ilgimi hiç çekmiyor o oyun.
Master main.
Oynuyorum Sun dan başka karakter oynamam
Mlbb değil knk onun dedigi farkli oyun
shaco main
Sol sağ sol sağ
Evet
Karma oynarım