Gamer Bir oyunun seneryosunu değiştirme hakkın olsa hangi oyun olurdu? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Kesinlikle Last of us 2 böyle bir son ve seneryo böyle bir başyapıta yakışmamıştı. Bir oyunun seneryosunu değiştirme hakkın olsa hangi oyun olurdu? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Divinity 2 oyununun senaryosu 2 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Part 2'yu merak ettim sayende. Ghost of tsushimayı değiştirebilirdim. 1 1 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl metacritic puanı 5.7 bir de yılın oyunu seçildi bu oyun oynanış güzel evet ama seneryo berbat Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Sanırım Call of Duty serinin 5. oyununu değiştirmek isterdim. Gerçekten bana göre senaryosu oldukça saçma evet güzel ama çok aşırı saçma gelmişti. 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Valla hiç öyle bir şey kafamdan geçmedi diyebilirim 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl mafia 2 aslında değiştirmek değilde devamı olsun isterdim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Divinity 2 oyununun senaryosu
Part 2'yu merak ettim sayende. Ghost of tsushimayı değiştirebilirdim.
metacritic puanı 5.7 bir de yılın oyunu seçildi bu oyun oynanış güzel evet ama seneryo berbat
Sanırım Call of Duty serinin 5. oyununu değiştirmek isterdim. Gerçekten bana göre senaryosu oldukça saçma evet güzel ama çok aşırı saçma gelmişti.
Valla hiç öyle bir şey kafamdan geçmedi diyebilirim
mafia 2 aslında değiştirmek değilde devamı olsun isterdim
Spec ops the line
karayip korsanarı.
Harika oyun çıktığı gibi almıştım