beyefendiciğim bak düzgünce anlatacağım ben piano notası sormamışım valse kaçıncı oyunda diye merak edip sormuşum soruma alakası bir şekilde oyunu bırak gerçek notalarını veriyim diye görüş yapan sizsiniz tek sizde yok notalar notaları isteseydim alırdım bence sizin destek almanız gerekiyor umarım anlatabilmişimdir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Oyunları bırak sana gerçek notalarını vereyim.
of ne dion
Evgeny Grinko - Valse'in diyorum piyano notalarını vereyim diyorum da onu bile anlayamıyorsun
anlıyorum da banane ben onu mu söylemişim allahım sabır ya
allahım iyi ki bi biliyon he
çok değişik bir canlısın gerçekten
noldu beyefendi işinize mi gelmedi
işime gelecek ya da gelmeyecek bir durum mu var ortada? bence psikolojik destek almalısın
beyefendiciğim bak düzgünce anlatacağım ben piano notası sormamışım valse kaçıncı oyunda diye merak edip sormuşum soruma alakası bir şekilde oyunu bırak gerçek notalarını veriyim diye görüş yapan sizsiniz tek sizde yok notalar notaları isteseydim alırdım bence sizin destek almanız gerekiyor umarım anlatabilmişimdir
eee sonuç?
ne sonucu bacım ne diyon ya
Bişey anlatıyorsun ya sonucu merak ettim :)
anlatmıyorum soru soruyorum daha dikkatli olursan fark edebilirsin 🙂
Pek soru gibi gelmedi de :D
nedenmiş o?
Muhabbet ortamıa dalmış gibi geldi de :D
nasıl öyle gelebilir anlamıyorum kabak gibi ortada valse oyunun kaçıncısında diye sormuşum allahım size beğendiremedik tühhhh
Kıymetimi bil bi tek ben yazmışım zaten giderim bak :D
başka biri daha yazmış o beyefendi de psikolojimi beğenmedi tüh ya valla tek dertlerim bunlardı napcam simdi
Stres atıyorsun sayemde kıymetini bil :D
yo valla daha da stresleniyorum
İyi o zaman gidiyorum ben bildirimsiz kal da kıymetimi anla. Hahahahhayt :d
😭😭😭😭