Ben oyun arkadaş edinmek istiyorum özellikle aranızda gamerlar varsa bana tavsiye öneriniz varsa söylersiniz çok sevinirim :) hangi oyunlar oyunuyorsunuz?

Ben oyun arkadaş edinmek istiyorum özellikle aranızda gamerlar varsa bana tavsiye öneriniz varsa söylersiniz çok sevinirim :) hangi oyunlar oyunuyorsunuz?
Uzun zamandır online oynamıyorum. Evet, birçok kişiyi tanıyabilirsin, ama sonu genellikle hüsranla bitiyor. En uzun süre konuştuğum kişileri oyun oynarken değil, Twitch’de izlerken tanımıştım. Gereksiz bağırış çağırışlar, oyun üzerinden dönen anlamsız kavgalar. Singleplayer iyidir, boş ver.
Ne tür oyunlar ilgini çektiğini bilmiyorum o yüzden bir kaç tane öneride bulunacağım; Rainbow Sixe, Mobil Legends, Legend Online, Rust bu tür oyunlarda oldukça güzel keyifli arkadaş ortamları oluşuyor.
Online oyunlarda arkadaş edinebilirsin Mesela benim eskiden oynadığım bir oyun vardı Mobil Legends Online bir oyun ve oyunun genel chati de var O oyunu indirip oradan oyun arkadaşı bulabilirsin
Cevap
10Cevap
Mobile legends ve pugb oyunları
Hangi platformda oynuyorsun?
Mobilde MLBB, PUBG, Wild Rift olabilir.
Bilgisayar'da LoL, Valorant, CS:GO...
Herhangi bir oyunda rastgele bir maça girip ses açsan direkt arkadaş edinirsin.
Warzone 2.0 a giriyorsun zaten sen istemesen de uluslararası bir sürü arkadaşın oluyor özellikle de Rus 😅
Telefon da pubg Mobile legends olabilir pc ise baya geniş bi liste
Online oyunların hepsinde arki bulabilirsin abaza toplum sağolsun hatta 2 tane naz yap sana kostüm skin felan bile atarlar dhjgjg
İsteğinin en iyisini Metin2 de yaşarsın
Ps4 de warzone var pubg var
Mount and blade warband
Tek oynadığım seker oyunu
LOL-Metin2
clash of clans
Şaka demi şaka
Pubg mobile legends
Ateş ve su sarıyor
Şaödıdkıfkf
Valorant
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?