11 pro max telefonum var ve üstüne 5 bin ekleyip 12 pro max ile takas etmeyi düşünüyorum. Elimdeki telefon iyi aslında pek değişmeye ihtiyacım yok ama 12 pro maxin kasasını çok beğeniyorum. Diğer yandan da yeni pc aldım içinde hiç oyun yok steam’de oynamak istediğim oyunları sepete ekledim tam da 5 bine yakın tutuyor. Çok kararsızım oyunları da çok istiyorum ama telefonumu değişmeyide.
Sizce ne yapsam
Sizce ne yapsam
Telefon
Steamdeki oyunlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İyi bir işin mesleğin var mı? Varsa telefonu al sonraki aylık ile de oyun alırsın
Maalesef abi normal asgariyle çalışıyorum
Evin geçimi senden mi oluyor?
Evet abi arkadaşla ortak kalıyoruz zaten o yüzden az da olsa kenarı koyarak zamanla bu parayı biriktirebildim
Üniversite mi okuyorsunuz bende bu sene sınava gireceğim inşAllah güzel geçer
Aynen knk sağolasın bizde ünideyiz ama bende değişmeyi ya da bırakmayı düşünüyorum
Allah yardımcınız olsun
Eyvallah knk hepimizin
PC üzerinden Gameloop emulatörü üzerinden telefon oyunlarını oynarsın ve hem de bilgisayar oyunlarını da oynayabilirsin. İkisi tek pakette.
Elindeki telefon
Korsan oyun
O paraları ibanıma at
Nsmskskskd
Mantıklı ahhaha
Steamdan oyun almak yerine telefonunu yenile
Zaten iyi bir oyu oynamak istiyorsan o oyunu satın alman yetmiyor oyuna da para yatırman gerekiyor bir süreden sonra o satın aldığın oyunların daha da gelişmişi çıkınca oyundan sıkılırsın
Evet haklısınız zaten yakında işe başlayacağım oyun için fazla vaktimde kalmayacak o yüzden telefonumu değiştirmeye karar verdim oyunlarıda kaçak indireceğim sıkıldığım zaman oynamak için hem paramda gitmez teşekkür ederim
Hikayeli oyunlar da öyle bir şey gerekmiyor sadece bazı yeni online oyunlar da oluyor Zula, Wolfteam, Valorant, CS GO cs go da sadece silah skini içinde uğraşan insanlar çok saf ben 1.6 oynuyorum en azından onda para ödeme falan yok
Ahhah en iyisini yapıyorsun abi ama ben forza horizon 5 witcher vs bir sürü sevdiğim oyunu ekleyip oynamak istiyordum ama ilerde vaktim olmayacak diye şu anlık telefon düşünüyorum bakalım ama oyunlarda çok zevkli ya
Git altın al yatırım olsun
Maalesef uzun süre bekleyecek imkanım yok