Ne olursa olsun sahip olduğum işimi bırakmazdım.
Evden oyun oynayarak para kazanmak mantıklı, sahip olduğum işimi bırakırdım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

şu an sahip olduğum herhangi bir iş yok. Boş boş evde oturuyorum. Eğer böyle bir iş imkanı bulsaydım elbette çalışır paramı kazanırdım. Benim için hem daha iyi olurdu ev ortamında iş yapılması falan. O yüzden ben tercih ederdim eğer böyle bir iş olsaydı.
Para kazandığım oyunlar var zaten hali hazırda ismini tabi ki vermem ama oyun sektöründe çok farklı oyunlarda para kazanma yöntemleri var oyunlarla içli dışlı olan çoğu oyuncu bunları biliyor zaten..
Hayır bırakmazdım. Kac yaşına kadar oyundan para kazanacak ki.
Ilerleyen yaşlar için şimdi ki mesleğim şart
Cevap
12Cevap
Evden oyun oynayarak para kazanmak mantıklı, sahip olduğum işimi bırakırdım.
hayir ticarette daha buyuk paralar kazaniyorum. ve surekli geziyorum aktifim. vucudum calisiyor. masa basinda curumeyi. issiz kabiliyetsiz ticarete zekasi yetmeyen bi insan ister. benim zekam ve yetenegim masa basinda curumeyi hak etmiyor.
Henüz işim değil okulum var. Ama mezun olduğumda da para kazansam da bırakmam sanırım çünkü keyif aldığım bir bölüm. Bazı şeyler para kazanmaktan daha önemli, yine de bırakmam ¢
hemen oyun oynayım para kazanıyım gibi bir dava nerde var yayıncılar bu işleri yıllardır yapıyor ve emek ister o yüzden işimden memnunum işimi bırakmam
Dünyanın en gereksiz ve boş işi oyun oynamaktır. Kendimi bir ekranın karşısına kilitleyecek kadar kendi kendime düşman değilim.😂
şu an kazandığım paradan daha iyi kazanacak olursam evet
Çok ciddi seviyelere çıktıysam eğer düşünülebilir ama bir süre sonra sıkılabilirim belki de oyundan bilemiyorum hiç öyle bir şeyi canlandıramadım :) Siz peki?
Ekstra gelir olarak çalışabilirdim peki sen kazanıyor musun aşko dkdkdöd
şu an işim yok zaten benim için çok iyi olurdu
bi ara oyun oynayarak filan para kastım ama biyerden sonra sıkıyor. çalışmak daha iyi.
hayir calisma ortamini daha cok seviyorum
Bırakırım tabi. Kolay parayı kim istemez 🖤
Ne kadar kazandırdığına bağlı
Bırakırdım
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?