Gamer Oyuna başlamadan önce ilk neyi kontrol edersiniz? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Oyuna başlamadan önce ilk neyi kontrol edersiniz 🤔#Gamer #FiqHShott Oyuna başlamadan önce ilk neyi kontrol edersiniz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Önce telefonu kontrol ederim. Bildirimleri sessize alırım. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Her şeyi kontrol ederim. internet, mouse, klavye, telefon, saat, monitör 1 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Oyun için her şeye hazır mıyım, en önemlisi yiyecek ve içeceğimin yanında olması gerekiyor bunlar benim rahatlığım için çok önemli. :) 1 0 Yorumla
robohunter351999 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ayarlardan altyazıları açarım ve tuş ayarlarına bakarım. 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. Grafik ayarları pil durumunu kontrol ederim 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Gamer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sıcaklık değerlerini Pc'nin. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Önce telefonu kontrol ederim. Bildirimleri sessize alırım.
Her şeyi kontrol ederim. internet, mouse, klavye, telefon, saat, monitör
Oyun için her şeye hazır mıyım, en önemlisi yiyecek ve içeceğimin yanında olması gerekiyor bunlar benim rahatlığım için çok önemli. :)
Ayarlardan altyazıları açarım ve tuş ayarlarına bakarım.
masa düzenimi çok önemli benim için :D
Şarj, kulaklık, içecek yiyecek.🎮
Grafik ayarları pil durumunu kontrol ederim
klavye ayarımı oturuş pozisyon mu
ms lag durumu
Monitör modumu ve fare hassasiyetimi
Sıcaklık değerlerini Pc'nin.
Lays ve kollam tammi diyye😂😂
Sigaramı, alkolümü
Ayarlarımı ve pingi.
Telefonumu