Gamer yani video oyun bağımlısı bir sevgiliniz oldu mu? 

Böyle yazsa pişmanlıktır. Öbür türlü nerede olduğunu biliyorum sıkıntı yok. Beni sinir eden aktif olduğu hâlde mesajlarıma cevap vermemesi olurdu. Ya da bir gün sonra dönmesi. Cidden b. k gibi hissettiriyor arkadaşın bile olsa öyle.
Bence pişmanlık. Her dakika oyun oynayan bilgisayarın başından hiç kalkmayan biriyle ömür geçmez. Bir süre sonra sıkılır insan ya. Tamam oynamasın demiyorum ama herşeyin bir sınırı olmalı bence. İstiyorsa arada oynasın ben kızmam ama oyuna aşırı derecede bağlı olmadığı sürece.
Cevap
10Cevap
Pişmanlık değildir
böyle de söylenmez ya ben de çok oyun oynarım vs ama yani yapılmaz bu :D
Ben yapardım valla😂 oyun bu, boru mu la
Yazık abi ya :D
Hayır ama online oyunları oynayan biriyle sevgili olmak pişmanlıktır, Single Player oyunları oynaması lazım.
Bazı şeyler çok abartılmamalı. Madem biliyorsun popon huyunu, ne diye içiyorsun turşunun suyunu derdi babaannem. Sıkıntı oluyorsa sevgili yapmasınlar
Bak bu doğru söz. Tuttum
Ben de oyundayken dünyayı gözüm görmüyor ve çok kırıcı olabiliyordum, haklı arkadaş kişinin hobileri ve kendi için ayırdığı zamanlar vardır.
Helal.
Eğer bağımlıysa, dünyayı unutuyor ise pişmanlık. Ben de çok oyun oynarım ama kıza cevap vereceğim diye oyunda harektsiz kalıp ölüyordum hep.
Adam haklı sanki bi o covid oluyor ne yapacak şimdi? Hadi oyunu bıraktı ne yapacak bana bi bunu açıklayın 😄 şu görselde acayip uyuz oldum
Birşeylere bağımlı olan biriyle sevgili olmam
Sanmıyorum, benim sevgilim ya da çevremdeki şahıslar gamer.
Ayarında olursa kötü olmaz bence yani bağımlılık olmazsa.
Oyun arkadasi gibi olur daha cok fikrimce. Tercih meselesi tabi.
GAMER sevgili yapmadım hic ama böyle birisyle asla sevgili olmam
Hayatımda hiç sevgilim olmadı o yüzden bilemiyorum
Gamer biriyle sevgili olunmaz
Oyuna bu kadar kendini kaptıran insan benim gözümde çocuktur. Çocuk bakacak olsam kendim doğururum o yüzden gerek yok
Ne yani ben şimdi çocuk muyum?😨
Oyuna bağımlı gibi yapışıp 7 24 oyundaysan evet 😝
Yapışırım ben valla ama korku film bağımlılığımda var şimdi onu da ayıramam😨
Çocuksun demek ki🥺
Napalım çocuk ruhluysam, illa olgun mu olacaz 😑
Yoo paşa keyfin nasıl istiyorsa😋
Aşağılanmış gibi hissettim öyle çocuk falan yani kendim doğururum diyince bebe bu ergen der gibi sezdim
Öyle demek istedim zaten ama amacım aşağılamak değildi estt ahsjsk
😒
Surat asılmaz çok ayıp
Hak ettin😑
Soruya disslike verme tuşu nerdee?
Ahahahahahahahaha o yok
Gelsiiin
Gamer sevgili nedir ya😂
çok kırıcı bi mesaj ayrılırdım net
Sanki..
Dayaklıktır 😁
Sende oyun seviyorsan olunur