Sony gerçekten yapıyor bu işi ya :D Duraktakilere bir de sonraki durağımız God of War'dan bir bölüm diye şaka yapsalar ya fdhgdhfg

Sony gerçekten yapıyor bu işi ya :D Duraktakilere bir de sonraki durağımız God of War'dan bir bölüm diye şaka yapsalar ya fdhgdhfg

Gold of War kulvarı artık çocuklar için değil yetişkinler için yapılmış yüksek ratinge sahip mitolojik tabanlı bir oyun. Ayrıca oyunun ara kademe videolarındaki etnik mistik mitolojik ritüellerle dolu sahneleri göz dolduruyor. Hepsi bir yana sanal gerçeklikte buda eksik kalmasın diye araya sokuşturdukları çıplaklık ve cinsellik oyunu çok büyük bir kitleye hitap etmeye zorluyor. Hal böyle olunca sanayi denilebilecek bu sektöre bu reklam az bile 🤗
Ama tabi bununla birlikte çok şeyide kaybediyoruz demeden geçemeyeceğim ) Tıpkı bahsedildiği gibi
docs.google.com/.../edit?usp=drivesdk
Güzel görünüyor ama halkımdan kaç kişiye oynatabilecekler ben asıl onu merak ediyorum. Dünya çapında zaten sektör son 10 yılda aşırı bir gelişim gösterdi. Türkiye'de casual oyuncu tipi artacaktır ama hardcore gamerlar azalacaktır diye düşünüyorum.
Hayran olduğum oyunlardan birisi ve çok güzel olmuş.
Oyun sektörünün önü açık ama maalesef ülkemizde yeterince iyi oyun firmaları yok ve geriden takip ediyoruz.
Cevap
40Cevap
Bence harika olmuş beğendim tasarımı
Aşırı güzel olmuş. Sevdiğimiz her oyun için olsa keşke. Şu sıra o kadar kafa bulanık ki insanların, bir nebze göze hoş gelir.
Metroya giydirme yapmış diye oyun sektörünü geliştirmişsin :D Hoş düşünüldüğünden çok daha fazla gelişti ama metroya baskı giydirme kriter değil :D
Çok şık olmuş gerçekten yurtdışında görsem garip olmazdı ama İstanbul 'da olması daha da güzel :D
Oyun sektörü gelişiyor. 10 yıl içinde daha büyük bir gelişim olacağını düşünüyorum.
Şaşırdım 😀 bu oyun için değer ya adamlar yapıyor..
Oynadım ana hikaye güzel ama yan hikayelere gidemedim yolda kayboldum hep. O sebeple bu oyunun neden bu kadar yüceltildiğini anlamıyorum pek. Bence rdr 2 bir çok konuda gow dan çok daha iyi ve güçlü.
aşırı tatlı duruyor :D ben de gördüm bunu bugün
Oyun sektörü çok geliştide siz farkında değilsiniz spor sektörü ve film sektörünün toplamını geçti oyun sektörü
Bir oyun geliştiricisi olarak çok güzel olmuş ve çok daha büyük gelişimler gösterecek oyun sektörü umarım :D
Korku tüneline girmiş gibi hissederler bunu görenler..
@canerozkum Evet trene renk katmış bencede :)
Bu sayede korkunu yenersin bence :)
God of War için yapılır ya. Sağlam oyun. Güzel olmuş 😂
İlk oyunu bu? Ragnarok çıkacak niye ilkinin reklamını yapmışlar ki.
Büyük bir sektör bence olmalı böyle şeyler aslında...
Allah birdir, ondan başka ilah yoktur. Kâfirler ne yapmışlar trene öyle 😅
Gelişiyor ama ben hala o seviyeye gelemedim acilen pc alıp oyun öğrenmem lazım benim
Oyunu almıştım bekliyorum oynamayı bakalım hypleandım ztn pişman olmak istemiyorum
Metro görünce anksiyetem tutuyor. Tıkış tıkış kalabalık tacizler vs.
Ülkemizde o kadar oyuncu olmasına rağmen hala çok eksiğimiz var
Çünkü oyun oynayan nesil artık büyüdü ve iş alanında kendini göstermeye başladı
Harbi mi bunu gördüm dedim heralde yurt dışındaki reklamlari paylaşıyorlar. Meger bizdeymiş :D
Sony iş birligi ile Gayet güzel olmuş, Oyun dünyasının gelişecegine işaret, Sponsorluk kokusu aldım, God of War Oyunu hikayesiyle, HD Görüntü grafigi ile büyüleyen Efsane oyunlardan, bi fırsatta oyunu komple hikayesiyle bitirmeyi planlıyorum.
Geliştikçe lüxleşiyor ekonomi sağolsun youtubeden izleriz artık ne yapalım..
Büyükşehir çalışıyor 🤣 eko parayı nerden bulacağını şaşırdı artık.
Hiç oyun oynamam, ama adamlar bir trailer yapıyor sinema filmi gibi gerçekten gelişti sektör.
Güzel olmuş gerçekten
Neresi ora hangi semt
Güzel oyundur:) ama Skyrim in üstüne tanımam
Reklam ile sektörü nasıl bagdastirdin
Bu arada çok iyi olmuş
Çok güzel olmuş 🙂
M2 hangi metro
Geliyor gelmekte olan kratos abim thora saplayacak
"belediye kötü yönetiliyor"
Ay bu ne ya ayı gibi ben görsem korkarım şahsenn.
Gelişmiyor ki. God of War, ithal bir ürün yani.
Gördüm çok beğendim efsane olmuş. 😁😁
Çok iyi çalışma..
Evet hayatımızın bir parçası oldu neredeyse
Camlar boş
süpermiş
Evet
Gelişiyor
Sparta kralı
Güzel olmuş ama ha
hangi metro bu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?