EA Play'in aylık ücreti ise 40 TL. Fakat yeni yapılan kampanya sayesinde aylık abonelik ücreti ilk ay için 8 TL seviyesine indirilmiş durumda. İlk aydan sonra ise standart abonelik ücreti ödemeye devam edebilirsiniz.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer EA Play'in aylık ücreti ise 40 TL. Fakat yeni yapılan kampanya sayesinde aylık abonelik ücreti ilk ay için 8 TL seviyesine indirilmiş durumda. İlk aydan sonra ise standart abonelik ücreti ödemeye devam edebilirsiniz.

Aylık olmuyor ya. Vakit olmuyor çoğu zaman 4 5 gün anca girebiliyorum toplasan. Oyunun tamamını al sende dursun sonsuza kadar sil yükle gir çık rahat rahat, çok daha iyi. Yarım kalan sonra devam ederim diyip hiç dönmediğim 4 5 tane oyun var. Tuşları da hatırlamıyorum. En baştan başlıcam mecbur ama ne zaman belirsiz.
2 sene bedava kodla aldım ve neredeyse yüzüne bakmamıştım. :D Şimdi Gamepass ile 45 TL'lik pakete dahil. Oradan canım isterse takılıyorum.
Fakat bir aylık 8 TL güzel fiyat. Denemek isteyenler için ekstra alternatif olmuş.
Cevap
4Cevap
Yok. Benim oyunlarla aram yok. Bana cazip bir şey olmalı. 🤪😎
Benim EA ile olan bağlantım Sims ten ibaret o yüzden boşuna her ay para ödemem😅
Bilgisayarı yükselteceğim ama şimdilik düşük oyunlar bakınıyorum da sitelerden bilemedim.
Bir ay denemek için 8 TL hiçbir şey değil. Alınıp denemeye değer. İlk fırsatta bakacağım :D
bedava olmuş :D alıp denenebilir bence.
PS 5 plus aylık ödüyorum onlarda yükseltti.
Oyun oynamayalı aylar olduç
şu an oyun oynamadığım icin cok mutluyum 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?