Gamer Nasıl oyuncu tipiyle asla oyun oynanılmaz? StrawberryKiller Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Karşısınızdaki nasıl bir oyuncu ise onunla oyun oynamazsınız? Nasıl oyuncu tipiyle asla oyun oynanılmaz? Cevapla Oyun Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hile yapan oyuncuyla oynamam 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl her şeyi bildiğini sanan birisiyle oynarken kanser olurum bir de çok konuşan ama bu yakın arkadaşlarım için pek geçerli değil tabi :d 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Oyuna girdiğin zaman nasıl biri olduğunu nasıl oynadığını bilemezsin yani bunun için yorumum yok 1 0 Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnfo vermeyi bilmiyorsaToksik davranış sergiliyorsaHileciyse 1 0 Yorumla
Hakaann999 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok konuşan herşeyi bildiğini sanan önündeki adamı vuramayan 😆 1 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Toksik ve sürekli ben iyiyim havasında olan kişiler ile oyun asla oynanmaz diye düşünüyorum. Böyle insanlara gerçekten tahammül edemem ben açıkçası. 0 0 Yorumla
erenngumusss Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Oyunun kitabını yazmış gibi konuşup takıma emirler yağdıran fakat dışarıdan bakınca aslında hiçbir şey yapamayan tiplerle oyun oynamak eziyet gibi geliyor bana 1 0 Yorumla
ahmettbsll Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 28 +1 yıl hemen tilt olan adamla oyun oynuyamıyorum 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. Hileli Saygısız Küfürbaz 0 0 Yorumla
Çizmeli-Kedi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Beceriksiz olduğu halde emir veren. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hile yapan oyuncuyla oynamam
her şeyi bildiğini sanan birisiyle oynarken kanser olurum bir de çok konuşan ama bu yakın arkadaşlarım için pek geçerli değil tabi :d
Oyuna girdiğin zaman nasıl biri olduğunu nasıl oynadığını bilemezsin yani bunun için yorumum yok
İnfo vermeyi bilmiyorsa
Toksik davranış sergiliyorsa
Hileciyse
Çok konuşan herşeyi bildiğini sanan önündeki adamı vuramayan 😆
Toksik ve sürekli ben iyiyim havasında olan kişiler ile oyun asla oynanmaz diye düşünüyorum. Böyle insanlara gerçekten tahammül edemem ben açıkçası.
Oyunun kitabını yazmış gibi konuşup takıma emirler yağdıran fakat dışarıdan bakınca aslında hiçbir şey yapamayan tiplerle oyun oynamak eziyet gibi geliyor bana
hemen tilt olan adamla oyun oynuyamıyorum
Hileli Saygısız Küfürbaz
Beceriksiz olduğu halde emir veren.
hileciyse