Şu oyunu ilkokuldan beri oynuyorum bıkmadım, halen arada tek ya da kardeşim ile giriyorum.

Sizinde eskiden beri halen oynadığınız oyun var mı?
Şu oyunu ilkokuldan beri oynuyorum bıkmadım, halen arada tek ya da kardeşim ile giriyorum.

Sizinde eskiden beri halen oynadığınız oyun var mı?
Ay bi zamanlar oynuyordum hatta Galatasaray stadı falan yapmıştım JSNSNJXNSKXJWC sonra da şu beyaz gözlü adam yüzünden yanmıştı stadım🙂🤧🐺🔪🥒
Herobrine küçükken ne korkardim
Herkes onun mağarasını bulmaya çalışıyordu
yaratıcı modda çok eğleniyorum
survival > creative multide tabikide
aga bee qweadfgd
Cevap
7Cevap
Benim kardeşim oynardı ve hala da oynuyor açıkçası ben çok çocukça bir oyun olarak görüyorum, grafikler yüzünden olsa gerek.
çocukça gibi görünüyor evet ama oyun sonuçta oynadıkça eğlendiriyor, arada sakinlemek için bile girilir
Bir kere öylesine oynadım biliyorsun whxjjd
2019un sonlarından beri injustice 2 oynuyorum en eski onun öncesinde oyun oynamıyordum.
hep dövüş , biraz rahatlatıcı sandboxlar oyna. sen sinirlenince nasıl navranıyon merak ettmi :asdas
Sinirimi azaltıyor dövüş oyunları jwjdhxn
Ben varim zamanında bakmıştım nesi bu kadar şey diye hiçbir şey yok sıkıcı
multi girince sarıyor mod falan
Yok ya o müzik var yani o müzik insana beynini deliyor sanki hep aynı şeyi yapıyorsun çoklu oyuncuda girip saran daha çok oyun var emin ol gtfo sea of thives illa craft istiyosan bir cok crafting oyunuda var
var hala oynuyom bilgisayar sürümü bile oynadım ben online serverdan
zaten normalde pc den oynanıyor
yok bence
tüm dünya oynamıştır
var mış
Xbox bağlantılı mobilden oynuyorum arkadaşım yok diye girmiyorum oyuna sen nerden oynuyorsun
bedrock bende kardeşimde telefondan giriyor
bende pc den
eskiden oynardık şimdi oynamıyoruz çok nadir 2 yılda 1 falan belki.
sevdiğim çocuk için oynamıştım bi ara onla aram bozulunca bıraktım
Oynamıştım bir ara
Ben.:d
O zaman oynamaya başlamalısın. Çabuk !! qwewrr
oynamıyorum
Ben oynamıyorum erkek oyunu bence
erkek oyunu mu var?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar