Gamer Yetenekli olmadığın ama çok sevdiğin oyunları oynamaya devam eder misin? Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Genellikle yetenek gerektiren online oyunlarda kendini yeteneksiz görsen bile sırf sevdiğin için o oyunları oynamaya devam eder misin? Güncellemeler+1 yıl @canerozkum SS için teşekkür ederim adminim :) Yetenekli olmadığın ama çok sevdiğin oyunları oynamaya devam eder misin? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Elenìel Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 379 cevap paylaştı. Pubgde çok yetenekli değilim ama yinede oynuyorum. Pusarak insanları deli ederek oynuyorum çok küfür yiyorum ama olsun 😂🤎 1 1 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Eğleniyorsak bence sorun yok ya 😂 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Hiçbir oyunu beceremem ama yine de oynarım. 1 1 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Önemli olan zevk almak zaten :) Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Yani gelişme şansı var sonuçta 1 1 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Tabi zaman içinde Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evet, önemli olan eğlenmem zaten 1 1 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Aynen ve bazı oyunlar var sırf ortamı için arkadaşlar ile oynayıp gülüp eğlenmek için :) Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Çok seviyorsam oynarım 1 3 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Aynen abi eğlence her zaman önce gelir valla :D Yorumla novel +1 yıl Sinir stres atıyorum iyi geliyor. uzun süredir de oynamıyorum bilgisayara parça almam şart Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Evet abi ya bilgisayar oyunları cidden oynamak için yüksek sistem lazım artık Yorumla
olgun_adamgeldi Takip Et Xper 6 Yaş: 110 +1 yıl demir 1 deyim lol oynuyorum genelde aram :D 1 2 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Bak işte aradığım yorum devam :D Yorumla olgun_adamgeldi +1 yıl devam :D Yorumla
tnslyndss Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Başarısızlığa tahammülüm yok 😄 1 1 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Benim de valla :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Pubgde çok yetenekli değilim ama yinede oynuyorum. Pusarak insanları deli ederek oynuyorum çok küfür yiyorum ama olsun 😂🤎
Eğleniyorsak bence sorun yok ya 😂
Hiçbir oyunu beceremem ama yine de oynarım.
Önemli olan zevk almak zaten :)
Yani gelişme şansı var sonuçta
Tabi zaman içinde
Evet, önemli olan eğlenmem zaten
Aynen ve bazı oyunlar var sırf ortamı için arkadaşlar ile oynayıp gülüp eğlenmek için :)
Çok seviyorsam oynarım
Aynen abi eğlence her zaman önce gelir valla :D
Sinir stres atıyorum iyi geliyor. uzun süredir de oynamıyorum bilgisayara parça almam şart
Evet abi ya bilgisayar oyunları cidden oynamak için yüksek sistem lazım artık
demir 1 deyim lol oynuyorum genelde aram :D
Bak işte aradığım yorum devam :D
devam :D
Başarısızlığa tahammülüm yok 😄
Benim de valla :D
Hayır Etmem
Hayır canim