Oynadığınız saati de yazarsanız çok mutlu olurum :) Benim ki Minecraft 20 bin saati geçiyordur oynama sürem.

Oynadığınız saati de yazarsanız çok mutlu olurum :) Benim ki Minecraft 20 bin saati geçiyordur oynama sürem.

Ben bu yıl savaş oyunları çok oynuyorum. Bir kız bu tarz oyunlar oynayınca çok komik görünebilir ama ben çok seviyorum bu tarz oyunlar benim daha çok hoşuma gidiyor. En çok silah tarzı savaş tarzı oyunları oynuyorum. Örneğin FREE fire, call of duty gibi.
CS-GO'yu yıllardır oynarım o yüzden yaklaşık 1500 saatim var.
Bannerlord bir 100 saat civarı, Rdr2 150 saat civarı, Assasin Creed Valhalla 60 saat falan.
Yani genel olarak başladığım hikayeli oyunu mutlaka düzgün bir şekilde bitirmeye çalışırım.
oh bu iyiymiş. d
Teşekkürler Gamer olmak kolay değil çok emek var :] Bilgisayarım ve envanterim de bu şekilde.
https://www.hizliresim.com/l9jxase
Cevap
12Cevap
Serious sam en çok oynadığım oyun. ondan sonra divinity 2 oynadım. genelde açık dünya ve rol yapma oyunlarını seviyorum. ama gta da oynamışımdır bir o kadar
Şimdiye kadar oynadığım tüm oyunları hesaplasam Metin2 en öndedir.. Kaç bin saat vardır bilemem :D Günde 10 saat oynadığım dönemler olmuştur.
CS'de kayıtlarda olan 525 saat oynamışım. Kayıtlarda olmayıp kaç saat oynadım bilmiyorum
Şuanda oynadığım bir oyun yok ama bu yaşıma kadar en çok mobil legends oynadım
Playstationda kaç saat oynadığım yazıyor mu bilmiyorum ama mortal kombat olduğuna eminim.
Lol'ün saati görünseydi sanırım 2000 geçerdi..
Tom Clancy's Rainbow Six şu an 1000 saati geçik.
CS GO 750 saat
Legend online sanırım hepsinden fazla :D ama onda saat görünmüyor tabi ki :)
Cs var 500 saat bf1 var 200 saat valorant var 250 saat
Rainbow six siege
5 sene oynadim saat bilmem
Counter-strike 1.6
Ara sıra Yüzüklerin Efendisi
Knight online ve PUBG
Çiftetelli
Parasite Eve 2
Oyun oynamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?