Gamer Arkadaşlarınızı ekecek kadar sizi sevdiren oyunlar var mı? Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Bu oyun için arkadaşlarımı bile ekerim! dediğiniz oyunlar var mı? Arkadaşlarınızı ekecek kadar sizi sevdiren oyunlar var mı? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
cnrche Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Oyun oynarken çoğu insana işim var diye ya da başka bir yalan söylediğim çok olmuştur sırf çıkmamak için :D 1 1 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Evet adminim benim de çok oldu ki zamanında eski sevgilime bile söyledim 😂🙂 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Oynadığım oyun yok öyle, telefonumda iki oyun var basit yürürken bile oynanır.Arkadaşlarımı önemli bir şey madigi sürece ekmem. 1 7 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Gençler öyle şeyler yapıyor ama ablacım işte :) Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Biliyorum oğlum sevgilisinden ayrıldı. Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Yanlış şeyler ablacım işte valla genç nesil internet ortamına kendini fazla verdiği için ilişkiler zaten o yüzden günümüzde uzun sürmüyor. Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Ciddi bir ilişkisi olsa ayrilmazdi zaten. Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Umarım bundan sonra ki ilişkileri güzel olur ablacım Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Aşk ilişkilerinde şanslı, bence derslere odaklanması daha iyi olur. Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Tabi ki okul bitsin düzenini öyle kurması onun adına daha iyi olacaktır ablacım kesinlikle :) Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Arkadaşlarımı kolay kolay ekmem. Oyun her zaman oynanır 1 1 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Her zaman olmasa da bazen ekmişliğim var :D Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Oyun geçmişim ne kadar eskı olsa bile sosyal hayatı , arkadaşları bırakmam. Gerekırse sonra da oynarım 1 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Mortal kombat var. 1 1 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Harika çok severim. Eskiden oynardım valla Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Oyun sevdalı birisi değilim arkadaşım da yok. Net cevap verdim hshhaja 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Arkadaşlarım çok daha kıymetli 1 1 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Elbette öyle kıymet açısından ama bazen oyun için bile ekilir diye düşünüyorum :) Yorumla
Korazonツ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Lol var 😅 oyunlar arkadaşlardan daha iyi 1 4 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Lol de çok kanserde var dostum be :D Yorumla Korazonツ +1 yıl O kanserler den biri benim 3k yahoso var mid sal jsjs 😅 Yorumla Nutellacikk +1 yıl Nick at oynayalım Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Yasuo oynamak için hem yetenek lazım, hem takım uyumu şart.. Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Pes serisini oynardım o beğenide 1 1 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Aynen abi güzeldi valla :) Yorumla
ahmettbsll Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 28 +1 yıl bazen valorant için arkadaşlarımı ekiyorum :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl S2 son silah. Saygıyla anıyoruz 1 1 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Aynen öyle dostum valla :) Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Gamer konusunda 464 cevap paylaştı. Rdr2 💗 1 2 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Yeni sistem kurdumda aldım ilk oyun dostum biliyor musun :D Sonra Cyrunk punk 2077 almıştım Yorumla everkeğii +1 yıl Aynen benimde 😅 cyberpunk bitince de god of War a başladım 😋 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hiç yok 😅 1 3 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Arkadaşın mı yok? Yoksa oynayacak oyunun mu? skjfısgjsjh Cevap sahibi +1 yıl Oyun tabisi sjsjjd Sarışıngenc23 +1 yıl O zaman çok fazla sorun yok :D
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sims 2 ve Sims 3 1 3 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Değer valla :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi hayatımdan sıkıkdığımda bu oyuna giriyorum, motherlode hilesini yapıp keyfime bakıyorum :D Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl oh miss :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Oyun oynarken çoğu insana işim var diye ya da başka bir yalan söylediğim çok olmuştur sırf çıkmamak için :D
Evet adminim benim de çok oldu ki zamanında eski sevgilime bile söyledim 😂🙂
Oynadığım oyun yok öyle, telefonumda iki oyun var basit yürürken bile oynanır.
Arkadaşlarımı önemli bir şey madigi sürece ekmem.
Gençler öyle şeyler yapıyor ama ablacım işte :)
Biliyorum oğlum sevgilisinden ayrıldı.
Yanlış şeyler ablacım işte valla genç nesil internet ortamına kendini fazla verdiği için ilişkiler zaten o yüzden günümüzde uzun sürmüyor.
Ciddi bir ilişkisi olsa ayrilmazdi zaten.
Umarım bundan sonra ki ilişkileri güzel olur ablacım
Aşk ilişkilerinde şanslı, bence derslere odaklanması daha iyi olur.
Tabi ki okul bitsin düzenini öyle kurması onun adına daha iyi olacaktır ablacım kesinlikle :)
Arkadaşlarımı kolay kolay ekmem. Oyun her zaman oynanır
Her zaman olmasa da bazen ekmişliğim var :D
Oyun geçmişim ne kadar eskı olsa bile sosyal hayatı , arkadaşları bırakmam.
Gerekırse sonra da oynarım
Mortal kombat var.
Harika çok severim. Eskiden oynardım valla
Oyun sevdalı birisi değilim arkadaşım da yok. Net cevap verdim hshhaja
Arkadaşlarım çok daha kıymetli
Elbette öyle kıymet açısından ama bazen oyun için bile ekilir diye düşünüyorum :)
Lol var 😅 oyunlar arkadaşlardan daha iyi
Lol de çok kanserde var dostum be :D
O kanserler den biri benim 3k yahoso var mid sal jsjs 😅
Nick at oynayalım
Yasuo oynamak için hem yetenek lazım, hem takım uyumu şart..
Pes serisini oynardım o beğenide
Aynen abi güzeldi valla :)
Ben arkadaşlarımı ekmem 😂
bazen valorant için arkadaşlarımı ekiyorum :D
S2 son silah. Saygıyla anıyoruz
Aynen öyle dostum valla :)
Rdr2 💗
Yeni sistem kurdumda aldım ilk oyun dostum biliyor musun :D Sonra Cyrunk punk 2077 almıştım
Aynen benimde 😅 cyberpunk bitince de god of War a başladım 😋
hiç yok 😅
Arkadaşın mı yok? Yoksa oynayacak oyunun mu? skjfısgjsjh
Oyun tabisi sjsjjd
O zaman çok fazla sorun yok :D
Sims 2 ve Sims 3
Değer valla :D
Kendi hayatımdan sıkıkdığımda bu oyuna giriyorum, motherlode hilesini yapıp keyfime bakıyorum :D
oh miss :D
Hayır