Genel olarak Valorant ve cs go gibi oyunlara çok para yatıranlar var. Siz fazlasıyla keyif aldığınız online oyunlara envanter almak için para yatırır mısınız?

Genel olarak Valorant ve cs go gibi oyunlara çok para yatıranlar var. Siz fazlasıyla keyif aldığınız online oyunlara envanter almak için para yatırır mısınız?

Evet, yatırıyorum. Nasıl arkadaşlarımla dışarı çıkarken bir mekanda yemeğe ya da kahveye veya bir içeceğe tonla para veriyorsak ve eğleniyorsak, oyunda da fazlasıyla eğlenen ve zevkle oynayan biriyim. Sevdiğim şeylere de para harcamaktan pek kaçmam. Sonuçta eğleniyorum :))
En çok para yatırdığım oyunları düşünsem, Pubg/Metin2/Valorant/COC sanırım :D
Kesinlikle adminim valla hiç acımam ya para benim değil mi :D ben Cs go ya çok para yatırdım ve hiç pişman olmadım. Raibow sixe, lol ve legend online özellikle çok keyif alarak oynadım oyunlardı. Bazen bazı oyunları sırf arkadaş ortamı için oynuyordum adminim oyundan çok ortamda önemli valla :)
Metin 2 bende çok yatırırdım ah ah 2009 yılları :D
Keyif alıyorsan yatırabilirim. Daha önce sıkça yaptığım bir şeydi.
Aynen öyle ama bizim gibileri anlayan yok keriz gözüyle bakıyorlar. Zevkini ve tadını bir bilseler..
Legend onlien özellikle ya arkadaş ortamı için bile oynanır parası basılır. Akşam işten geliyorsun çayını alıp dc de sohbet ederek karakterini geliştiriyorsun oyunda bu keyfi yaşayan bilir valla
Genel olarak oyunlara para yatırılmasını saçma buluyorum. Benim 6 yıldır oynadığım tek bir oyun vardı. O oyuna bile toplamda 5-6 defa yükleme yapmışımdır. O da nick değiştirme ve ekip açmak içindi
Elbette görüşüne saygı duyuyorum. :) İsteyen yatırır istemeyen yatırmaz ama gerçekten bazen öyle oyunlar varki oynamak istiyorsun ve daha iyi olmak için para yatırmak gerekiyor. Bazı insanlarda mutluluğu tercih ettiği için o oyuna parayı yatırıyor. Tabi ki zor şartlarda parası olmayan insanlarda ne kadar istese de bence yatırmasın gerek yok. :)
Cevap
9Cevap
Hayır. LoL oynarken skin almak için asla para vermiyordum mesela. En fazla ps oyunuysa oyunu almak için para veririm.
Ben lol'de skin almak için valla bir 400-500 tl yatırdım ya zamanında :D
Prime gaming ile alabiliyorsun ne gerek vardı wjsjdj neyse en azından daha fazla yatırmamışsın
Çok eskiden o yoktu ya 2014 yılında falan :)
Baya eskiymiş ben o zamanlar oyun bile oynamıyordum.
Şu an yeni hali bence hiç güzel değil biliyor musun eskiden lol daha güzeldi özellikle 2011-2012 yılları harikaydı..
Bence de iyi değil bıraktım
Bende bıraktım kanser etti o oyun beni :D
illaki skin göze daha hoş geliyor insan ister istemez alıyor :D
Aynen valla 😂
çok kişi diyor skinsizde oynanıyor ne gerek var güçmü arttırıyor sanki diye ama ben vazgeçmiyorum çünkü güzel yani hoşuma gidiyor para da benim olduğuna göre hiç sıkıntı yok :D
Anlamayan bu zevkten çok insan var gerçekten 😂
baya çoklar hemde :D
Kısmen yatırırım oynamaya değer bir oyun olması da benim için önemli.🎮
Aynen öyle ve bazen çevren sana canım mısın? diye soruyor yatırdığımız için paraları ama keyif alıyoruz ya hayattan almadığımız mutluluk oyunlarda var :)
Verdiğim paranın hesabını kimseye vermem bana öyle bir soruyla gelenlere net cevabım senin cebinden çıkmıyor hayırdır? oluyor. Mutlu olmaya, aldığım oyun zevkine bakarım buda yeterli... değiyorsa yatırırım parayı.🎮
Elbette hatta bi ara faturam 500-600 lira geliyordu oyunlar yüzünden 😅
Gene az bence ya :D
Euronun 8 olduğu zamanlardan bahsediyorum 🙄
Evet zamanında yatırdım yine olsa yine yatırabilirim ama ne satın alacağıma bağlı.. Keyifli günler..
Evet keyifli oyun olduktan sonra :)
Elbette :)
Evet, hali hazırda oynadığım oyunlara para yatıyorum.
Bende valla çevremde kim ne der diye düşünmem sonuçta keyif alıyorum. :)
Evet lole ve pubgye baya para yatırıyoruz 😂
Evet bende lole zamanında çok yatırdım ama bana Allah'ın cezası lol deme ve ismini anma kjsjsfsj :D
Kanser etti o oyun beni :D
Hele o Türk serverinde oynayan herkesin Allah yardımcısı olsun :D
Zed orman yap hala çok güçlü geçen hafta girip oynadım valla taşıdım :D
Eskiden yapardım bunu artık yapmıyorum
Ben ara ara keyif aldığım oyunlara devam ediyorum ya :)
Online oyunlara para yatırmam.
hep beleş yapıyorum bu işi
O da güzel abi :D
Ekonomi liderimiz sağolsun abi bence :D
Aynen abi ya jsıfsjfsıfk :D
Bir zamanlar evet. Çok eskiden.
Gerek görürsem paraya acımam
Kesinlikle
Hiç oyun oynamıyorum
Bence oynamalısın imkanın varsa çok güzel oyunlar var :)
Daha önce indirdim de bikaç tane sarmadı pek🙂
Yatırırız
Keyif aldıktan sonra paranın önemi yok :)
Legend online çok bastım valla zamanında :D bi 10 bin tl kadar :D
Valorant a ve lole güzel yatırıyorum bu aralar
Yatırdığım oldu
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?