Arkadaşıma hediye olarak oyun bilgisayarı alıcam. Sizce özellikleri nasıl olmalıdır?
Bu nasıl sizce?
Bu nasıl sizce?
işlemci istiyo oyunların çoğu alırken işlemcinin en az 7. nesil olmasına dikkat et önerim 9. nesil. RAM alanı orta halliyse 8GB yeto Bunlar dışında ekran kartlarıyla aram iyi değil pek anlamıyorum bi de muhtemelen laptop alırsın intel ya da amd fark etmez ben laptop kullandığımda hep intel di işlemcim
Şu an alacağın bir sistemin en az 2-3 sene gitmesini istersek i5 10400 f işlemci ve 1660 bir ekranlı bir sistem arkadaşının işini rahatlıkla görebilecek ve güncel oyunların neredeyse çoğunu rahatlıkla oynayabilir ama bu sistemi a'dan z'ye kurmak ve almak bile çok pahalı bilginiz olsun...
Şu an alacağın bir sistemin en az 2-3 sene gitmesini istersek i5 10400 f işlemci ve 1660 bir ekranlı bir sistem arkadaşının işini rahatlıkla görebilecek ve güncel oyunların neredeyse çoğunu rahatlıkla oynayabilir ama bu sistemi a'dan z'ye kurmak ve almak bile çok pahalı bilginiz olsun.
Genellikle ram ve işlemci hızları önemlidir, bununla birlikte mutlaka ekran kartı seçimi iyi olmalıdır, ram olarak 8 gb yeterli olabilir orta düzey için. ekran kartı olarak en az 3 gb olmalı günümüz oyunları için
Cevap
14Cevap
En azından böyle olmalı ve çok ucuzmuş haberimiz olsaydı keşke diyorum.
https://voca.ro/1mCxQvbO4y3m
Dalga mı geciyon aga Rtx 3080 sadece 24Bin TL?
Ciddiyim varmış lan 60 adet felanmış sınırlı sayıda ben görseydim bunu alırdım valla
Orta düzey oyun bilgisayarı 20k civarı pek de arkadaşa alınacak bir hediye gibi değil. Min 16 ram 4gb ekran kartı i7 r7 derken fiyat uçar.
Iphone 13 pro max aldı bana
Olgun insanlar nerede nasıl ne kadar konuşması gerektiğini bilirler dostum
İnsan arkadaşına oyun bilgisayarı alır mı be nerde böyle arkadaşlar lütfen söyleyin
Nasıl bir arkadaş bu :D
Selam arkadaş olalım mı ::D
RX 570 4 GB ekran kartı
İ5 9400F işlemci
8 GB Ram
240 GB SSD
Ortalama böyle bir şey
Alma bu ekonomide 15k dan en kötü kurtulamazsın ckddmdö
Hazır mı istersin topliyim mi
Hangisi iyi olur
Tamam
Bilgisayar alma boş ver :)