Akşam üzeri indirdim. Evdekilerden kaçak göçek bu saate kadar oynadım hfshfskfs
Çaylak olduğum için biraz sıktı. Bi de hep aynı haritalar. Bi de rus e ş ş kler ölünce çağrı yapmadı bi de turrrkii turrrkii diye bişeyler söyleyip dalga geçti eşekler 😂
Akşam üzeri indirdim. Evdekilerden kaçak göçek bu saate kadar oynadım hfshfskfs
Çaylak olduğum için biraz sıktı. Bi de hep aynı haritalar. Bi de rus e ş ş kler ölünce çağrı yapmadı bi de turrrkii turrrkii diye bişeyler söyleyip dalga geçti eşekler 😂
PC'de oynuyordum, mobili çıktı ona da başlamıştım seviyordum da hatta bağımlı gibi arkadaşlarla oynuyorduk çok da keyifli oluyordu. Oyundan arkadaşlar da edindim ama bi süre sonra sıktı çünkü oyun çok popüler oldu, özellikle kızlar oyuna çok ilgi gösterince avcı erkekler de doluştu, zamanla sevgili bulma uygulaması gibi bişey oldu oyuncu kitlesi çöp oldu diye bıraktım bir daha da oynamadım. B*ku çıkmış bi oyun. 😀
Sona doğru aaaa 😦😧😨😱 diyerek okudum ahahaha neler söylüyorsun 😂 hiç öyle değil ya sana öyle denk gelmiş 😂 ben mikrofonu bile açmıyorum sadece dinliyorum. Hep de ecnebilere denk geldim :D
Hala öyle hala, iyice içine düş anlarsın. 😀
Bak bu sabah bi çocuk vardı yarıldım yerlere yattım gülmekten 😂 normalde küfür sevmem ve çok kızarım. Çocuk belli küçük baya. Lo omına goydugumun ivlaadı diye konuşuyo gözümden yaş geldi 😂 bi ara annesi geldi o da o tarz bişeyler söyledi koptum 😂 benim mic kapalı ama milleti dinliyorum 😂 dert unutturur ortam çok komik
Evet komik anılar da olmuyor değil biz de çok komik şeyler yaşamıştık arkadaşımla bazen bayrak atar gelenlerle muhabbet çevirirdik gözümüzden yaş geldiği olurdu gülmekten 😂
Cevap
5Cevap
Ben oynuyorum çok profesyonel bir oyuncu değilim. O yuzden adamları almak için pusuyorum ve yerde çimenlerle aşk yaşıyorum 😂🤎🤎
PC modelini oynadım ama mobilini telde oynamak bana zor geliyor
Zor mor oynuyorum hem de tablette:))
2020 senesinde bıraktım
Ben oynuyorum bugün sildim yarın yuklicem de oynuyacak arkadaşım yok diye sildim yarın yüklerim gene silerim birde kimse takımınada almiyo atiyolar
Yok be atmadı kimse. Takımla oynamak sıkıcı aslında ama rastgele eşleşme yapıyor zaten
Eee tabi sen kızsın ben erkeğim kız sesi duyunca zaten atmaz kimse
Sesimi hiç açmıyorum. İşin gücün zan yapmak galiba.
Yok yanlış anladın beni ben erkek olduğum için atiyolar kız gelince atmiyolar ondan dedim
Tellefonda degilde pc de oynuyorum
Gel beraber oynayalim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?