Gamer Merhaba bir oyun oynayalım mı? Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor mesela bir cümle yazın ve kaç saniyede yazdığınızı belirtin Güncellemeler+1 yıl 17 sn Güncellemeler+1 yıl 17 sn Merhaba bir oyun oynayalım mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Oynayalım 2 saniyede yazdım 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Hızlıca yazıyprum sonra dönül klavyeden tekrar düezltme ile uğraşıyorum. Bu bana çok zaamn kaybettriyor görüldüğü gibi. Saaymadım ne kdaar zamnada. 0 0 Yorumla
SadeceErenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olurHerkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olurSadıkane belki ol alem de serdar olurYar olur ağyar olur serdar olur dildar olur(29 saniye) 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Seni seviyorum. 7 saniye :) 1 2 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl ne güzel 3 sn Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl 🥰🥰 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum sen nasılsın bakalım ateş 🔥 8 sn 0 4 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl dikkatim dağıldığı için 17 saniyede yazdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi’ ara challenge da yapabiliriz Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl sen kazanırsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok alçak gönüllü gördüm seni Yorumla
AteistCan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl A101 e giren Şok kasiyeri 0 1 Yorumla AteistCan +1 yıl 6 saniye Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 927 cevap paylaştı. 3 saniye 0 1 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl ok Yorumla
oondeeer Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Nasıl bir oyun 0 3 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl bir cümle yaz herhangi bir şey olabilir ve bunu kaç saniyede yazdığını belirt Yorumla oondeeer +1 yıl Bu nasıl oyun 😀 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl saniye belirt Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Oynayalım 2 saniyede yazdım
Hızlıca yazıyprum sonra dönül klavyeden tekrar düezltme ile uğraşıyorum. Bu bana çok zaamn kaybettriyor görüldüğü gibi. Saaymadım ne kdaar zamnada.
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alem de serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur dildar olur
(29 saniye)
Seni seviyorum. 7 saniye :)
ne güzel 3 sn
🥰🥰
Ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum sen nasılsın bakalım ateş 🔥 8 sn
dikkatim dağıldığı için 17 saniyede yazdım
Bi’ ara challenge da yapabiliriz
sen kazanırsın