Gamer Ne indirsem yardım edin? emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ganepasste onca şey var ama ben hiç birini begenemiyorum vede nasıl bir şey istediğimi bile bilmiyorum 🥴 Ne indirsem yardım edin? Cevapla İndirme Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Elenìel Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Gamer konusunda 379 cevap paylaştı. Hepsini sırasıyla indirip denemeye ne dersin? 🙈🤎 0 7 Yorumla emre00488 +1 yıl İşte o olma ve bir günde yapamam 😂İnseder indirdim sıktı.şu an var olan ac revalation indiriyorum Yorumla Elenìel +1 yıl Indir bakalım 😂 Yorumla emre00488 +1 yıl Modern War fire 2 çıkıyor.İnanılmaz bir foto reaclistic iş var ortada.Ama değer mi emin değilim, hikayesi en fazla 8 10 saat. Yorumla Elenìel +1 yıl Eğer değer diyorsan bende indirip oynarim 😂 Yorumla emre00488 +1 yıl Parasına değer mi 600 TL ye çıkış yapıyor.Konsol için diyorum.PC için ise cidden 300 TL bişey.Konsola gelince her şey pahalı.Steam üzerinden ucuza bişey almak mümkün. Yorumla emre00488 +1 yıl https://youtu.be/OeVapCrI1pY Yorumla emre00488 +1 yıl Ama fragman çok gaza getirici be 😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Battfield güzel bence 0 0 Yorumla
CerenKaaya Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Bende sana tavsiye, hikayeli olan hangi oyun varsa indir birini oyna bitir sonra diğerine geç :) hikayeli oyunlar güzeldir. 0 1 Yorumla emre00488 +1 yıl Biliyorum ama the last of us seviyesinde bir hikayeli oyun yok 😄 oyuzden sıkıyor Yorumla
BrighLord Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Batman arkamdan night iyidir. Karanlık temalı oyum seviyosan indir. Battlefield 4 'de güzeldir. Onuda deniyebilirsin 0 0 Yorumla
Garibanpanda Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Reis aralarında en iyisi bf bence 0 1 Yorumla emre00488 +1 yıl Hepsini oynadım Yorumla
En İyi Cevaplar