Gamer Call of Duty'de bu görevi nasıl yapabilirim? cilekli1nutella Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor O kadar çok oyunculu mod oynuyorum bi türlü yapamadım görevi yardımcı olur musunuz? Call of Duty'de bu görevi nasıl yapabilirim? Cevapla Oyun Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. MObil oyunların görevleri gerçekten saçma oluyor 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. taktik ekipman kullanın 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Gamer konusunda 398 cevap paylaştı. kureselde sorsan herkes yazar. burada bazi gorevlerde ceviri hatasi oluyor. dogrusunu yapsan bile olmuyor. kureselde cevap verirler. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Gamer konusunda 727 cevap paylaştı. cok oyunculu maçlarda 3 kez taktik yani bunlar sis bombası ses bımbası emp bombası flaş bomba gibi şeyler 3 kere bunlardan rasgele sall oyunda. yapamadıysan yardımcı olurum daha. bu oyunun hergün oynarım 0 0 Yorumla
YnsE3re Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Sürekli flaş kullan olması gerekiyor ama olmuyorsa oyunda problem vardır zaten bana son 1 ayda kafayı yedirtti donmalar kasma vs. vs. 0 3 Yorumla cilekli1nutella +1 yıl Oldu teşekkğr ederim ama o karakter gelmedi Yorumla YnsE3re +1 yıl Karakter gelmiyor zaten Yorumla YnsE3re +1 yıl Parçacık geliyor toplam parçacığı toplarsan karakter gelir Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl hadi gel bir maç atak :D 0 5 Yorumla cilekli1nutella +1 yıl Geç gördüm aq neyse kullanıcı ismin ne Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Mobil oynuyorsun değil mi? Yorumla cilekli1nutella +1 yıl Evet Yorumla HesapsızHayat +1 yıl spartascus2121 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Spartacus2121 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
MObil oyunların görevleri gerçekten saçma oluyor
taktik ekipman kullanın
kureselde sorsan herkes yazar. burada bazi gorevlerde ceviri hatasi oluyor. dogrusunu yapsan bile olmuyor. kureselde cevap verirler.
cok oyunculu maçlarda 3 kez taktik yani bunlar sis bombası ses bımbası emp bombası flaş bomba gibi şeyler 3 kere bunlardan rasgele sall oyunda. yapamadıysan yardımcı olurum daha. bu oyunun hergün oynarım
Sürekli flaş kullan olması gerekiyor ama olmuyorsa oyunda problem vardır zaten bana son 1 ayda kafayı yedirtti donmalar kasma vs. vs.
Oldu teşekkğr ederim ama o karakter gelmedi
Karakter gelmiyor zaten
Parçacık geliyor toplam parçacığı toplarsan karakter gelir
hadi gel bir maç atak :D
Geç gördüm aq neyse kullanıcı ismin ne
Mobil oynuyorsun değil mi?
Evet
spartascus2121
Spartacus2121
beraber yapalım mı