Ağlar ben Soulslike oyınlarını severim. Bana bunların aradında önerebileceğiniz var mı. Acil yazın! İstanbul şartlarında yaşayan bana, zor bir oyun lazım.

Ağlar ben Soulslike oyınlarını severim. Bana bunların aradında önerebileceğiniz var mı. Acil yazın! İstanbul şartlarında yaşayan bana, zor bir oyun lazım.
Ben Dark Souls 1'i hala oynuyorum. Denizdeki canavarı okla öldürmesi hala bana çok zevkli geliyor. :)
Her türden bir oyun yükledim laptopa hafızası doldu 😊
Open Worldler: Just Cause 2, MGS 5, Total Overdose
Spor Oyunları: Fifa 11, Pes 13, FM 2008
İndieler: Vampire Survivors, Tennis Critters
FPS: Swat 3 Elite Edition, UT 2004
TPS: Max Payne 2
Takım Strateji: Freedom Fighters
RTS: Generals Zero Hour Rise of Reds, Rise of Nations, Warcraft 3 + FT
Bana Dark Souls bile çok zor geldiği için diğerlerini hiç önermem önerim Dark Souls 1'dir.
Souls tarzı dışındaki retro RPG'lerden Morrowind, Fable, X-men Legends 2, Diablo 2 en sevdiğim oyunlardan onları da denemeni öneririm...
Donanımdan çok anlamam yazılımdan kısmen anlarım sorun neydi?
Aynı özellikler benim laptopumda da var bazı laptop anakartları 4 gb ile sınırlı oluyor ondan fazla RAM tanımıyor ben de aynı şekilde yapacaktım tanımaz dediler bende 4 gb ramde kaldım aynı şekilde HDD taktırdım onu kullanıyorum.
Ben 4gb ram ve win 10 kullanıyorum sevdiğim ve sana listesini verdiğim oyunların hepsi çalışıyor.
Ben genelde oyunların lite grafik paketli hallerini ya da minimum ayarlarını oynadığım için sorun olmuyor. PC açıldığında windows doctor programıyla tüm geçmiş kalıntı dosyaları siliyorum. Optimize olmuş haliyle bir iki saat RPG Openworld ya da menejerlik oynayıp kapatıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım.
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar