Gamer Overwatch 2 yarın ücretsiz olarak çıkış yapıyor! Oynayacak mısınız? Chaela Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor birinci şahıs nişancı oyunu ama bizim ülkede pek tutulmadı :D Overwatch 2 yarın ücretsiz olarak çıkış yapıyor! Oynayacak mısınız? Cevapla Nişan Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Oynayabilirim 0 0 Yorumla
Marisen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl Daha önce de çok kez reklamını gördüm ama hiç ilgimi çeken bir oyun olmadı ya. Ben tercih etmem. 0 0 Yorumla
SimonRiley Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Daha önce görmedim, bildiğim bir oyun değil ama güzel bişeye benziyor. Deneyeceğim. 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Gamer konusunda 398 cevap paylaştı. bende bilgisayar yok olsa da oynamazdim. call of duty disinda oyun oynamazdim. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oynamayacağım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Oynayabilirim
Daha önce de çok kez reklamını gördüm ama hiç ilgimi çeken bir oyun olmadı ya. Ben tercih etmem.
Daha önce görmedim, bildiğim bir oyun değil ama güzel bişeye benziyor. Deneyeceğim.
bende bilgisayar yok olsa da oynamazdim. call of duty disinda oyun oynamazdim.
Evet oynayacağım
Oynamayacağım
Online mı bu