Gamer Overwatch 2 yarın ücretsiz olarak çıkış yapıyor! Oynayacak mısınız? Chaela Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 birinci şahıs nişancı oyunu ama bizim ülkede pek tutulmadı :D Overwatch 2 yarın ücretsiz olarak çıkış yapıyor! Oynayacak mısınız? Cevap Yaz 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SimonRiley Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Daha önce görmedim, bildiğim bir oyun değil ama güzel bişeye benziyor. Deneyeceğim. 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% 5 ay bende bilgisayar yok olsa da oynamazdim. call of duty disinda oyun oynamazdim. 0 0 Yorumla
Marisen Takip Et Xper 6 Yaş: 24 5 ay Daha önce de çok kez reklamını gördüm ama hiç ilgimi çeken bir oyun olmadı ya. Ben tercih etmem. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 5 ay Gamer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Oynayabilirim 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 31 , eic 50% 5 ay Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Oynamayacağım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Daha önce görmedim, bildiğim bir oyun değil ama güzel bişeye benziyor. Deneyeceğim.
bende bilgisayar yok olsa da oynamazdim. call of duty disinda oyun oynamazdim.
Daha önce de çok kez reklamını gördüm ama hiç ilgimi çeken bir oyun olmadı ya. Ben tercih etmem.
Oynayabilirim
Evet oynayacağım
Oynamayacağım
Online mı bu