Hay day
Homescapes
Gardenscapes
Clash of Clans
Pubg
Make up applications
World Cheff
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet var. Mobilden oynuyorum ben genelde. Uzun zamandır aslında oyun oynamıyordum. Kardeşim ısrarı ile yükleyip oynamaya başladım. Ve bir tane oyun yükledik savaş oyunu gayette güzel şimdi 2 ay falan oldu oynayalı. Ve oyunun ustası oldum gibi bir şey. FREE fire belki duymuşsunuzdur oyunun ismini daha önce. Çünkü baya bir meşhur oyun aynı pubg gibi.
Evet var. Mobilden oynuyorum ben genelde. Uzun zamandır aslında oyun oynamıyordum. Kardeşim ısrarı ile yükleyip oynamaya başladım. Ve bir tane oyun yükledik savaş oyunu gayette güzel şimdi 2 ay falan oldu oynayalı. Ve oyunun ustası oldum gibi bir şey. FREE fire belki duymuşsunuzdur oyunun ismini daha önce. Çünkü baya bir meşhur oyun aynı pubg gibi.
Cevap
2Cevap
World Cheff oyunu var
Yakalambaç
Haha bu real oyun galiba
Gta5 & Minecraft bu 2 oyunu bırakamıyorum
Tam delikanlı bir kızsın eyvAllah 😀
Efootball 2023 mobile
Tam bir erkek oyunu
Ben pek anlamam ama kupon yazdigim oldu
Evet abi iddia kuponu eskiden hastasiydim simdi tevbe etdim
Derler ya: Ziyanın neresinden dönsen kardır, Bende baya bir kayb etdim son zamanlarda Slot oyunnlarına merak sarmıştım herneyse hiçkimseye tavsiye etmem uzak dursunlar
Hayır yok çok şükür😅
Sims 3
Tam bir kiz oyunu
Olsun çoksel 💜💜💜
Arabir bende oynarim kiz oyunlarin Kiza makyaj yapib elbiseler giydiriyorum sonra podyumda yarisiyor
Evet çok tatlı