Cidden robotlara üzülen var mı
''Alice are you hurt?'' aynen hurt kanka gerçek ya sanki canı acıyordur, incinmiştir.
Cidden robotlara üzülen var mı
''Alice are you hurt?'' aynen hurt kanka gerçek ya sanki canı acıyordur, incinmiştir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet üzülmüştüm
İnsanlık işde yine bir şeyi yok ettik 🤧🤧🤧
Oyunu bile duygusal hale getirdiler🤧🤧
Nerde o eski vurdulu kırdılı hissiyat sız oyunlar 🤧🤧
Duyguları vardı onların ama. Haklarını arıyorlardı sadece.
😂😂😂
Koro halinde söyledikleri şarkı güzeldi...
harbi öyle bi sahne vardı
O resimdeki sahne, insanların ne kadar acımasız olduğunu gösteriyordu.
ya sabır...
''duyguları vardı'' aynen 0 ve 1 den oluşan kalpsiz ruhsuz kimyasız teneke parçasının duyguları vardı
Empati kuruyordu ve öğrenen bir zeka vardı. Bazen acılar, fiziki olarak hissetmekle alakası yok, empati ile de kurabilirsin.
GERÇEK DEĞİL KNK YAŞAMIYOR DUYGUSU YOK RUHU YOK HİSSİ YOK ACISI DA YOK
Taklit edebilir, anlayabilir ama. Robotlar hakkında ne biliyoruz? Son gelişmelerde, yapay duygudan bahsediliyordu. Tanrı bizlere ruh verebiliyorsa, insanlarda yarattıklarına yapay bir ruh verebilir.
Yaratma şekilleri vardır. Vardan var etme, yoktan var etme ve iki zıt bir şeyden ikisine de zıt bir şey yaratma.(H2O; H yanıcı, O yakıcı, H2O söndürücü) İnsanlar için yaratma kelimesini kullanmak yanlış değildir çünkü insanlar da yaratabilir ama insanlar yoktan var edemez çünkü ruh üfleyemez, veremez, yaşam veremez anlamıyor musun bu sıfat bizde yok YOK sadece Tanrıda var. ''yapay bir ruh'' evet sadece yapay gerçek değil canlı hiç değil. Gerçekten algınızda sorun var ve bu beni delirtiyor.
Olsun, yapay en azından mutlu eder, insanlar gibi üzmez.
Ben iyi sonla bitirmiştim, kötü sonu görmedim. Görseydim kötü hissederdim tabi.
Hiç oynamadım o yüzden bilemiyorum 😄
aynen marcus muydu onun sonu huzunlu bana göre
Oynamadım
Hiç o sonu oynamadım