Gamer Lol girecek var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gümüş4 e düştüm Güncellemeler+1 yıl Oynayacak yok mu? Lol girecek var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SevgisizÇırak Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kanka West Diamond olduğu zaman gel oynayalım her zaman ya da TR'de hesap varsa taşırım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Var hesap girmek istersen yazayım bilgileri Yorumla SevgisizÇırak +1 yıl Şimdi uyuycam knka yarın akşama doğru ancak Yorumla
ŽΔVΔŁŁƗ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl kendi hesabımla giremem ama başka hesabın varsa taşıyım seni 0 1 Yorumla Soran +1 yıl var reis Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bu saatte LoL mü çekilir ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden olmasın ki gel oynayalım Yorumla
İyi1i Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hangi serverdasın? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Tr bro Yorumla İyi1i +1 yıl Nick at aramdayım bitsin ekleyim girelim Yorumla Soran +1 yıl GoldunDiası Yorumla İyi1i +1 yıl Tamamdır istek atarım oyun bitince Yorumla İyi1i +1 yıl Böyle oyuncu yok maalesef Yorumla Soran +1 yıl tr.op.gg/summoners/tr/GoldunD%C4%B0as%C4%B1%20 var kanka nasıl yok linki bu Yorumla İyi1i +1 yıl İ harfi küçük yazmışsın o yüzden ekleyemedim attım istek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kanka West Diamond olduğu zaman gel oynayalım her zaman ya da TR'de hesap varsa taşırım
Var hesap girmek istersen yazayım bilgileri
Şimdi uyuycam knka yarın akşama doğru ancak
kendi hesabımla giremem ama başka hesabın varsa taşıyım seni
var reis
Bu saatte LoL mü çekilir ya
Neden olmasın ki gel oynayalım
Hangi serverdasın?
Tr bro
Nick at aramdayım bitsin ekleyim girelim
GoldunDiası
Tamamdır istek atarım oyun bitince
Böyle oyuncu yok maalesef