Gamer Yağmurlu günler de hava koşulu nedeniyle oyun oynamak bilgisayar için tehlikeli midir? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yağmurlu günler de hava koşulu nedeniyle oyun oynamak bilgisayar için tehlikeli midir 🤔#Gamer #FiqHShott Yağmurlu günler de hava koşulu nedeniyle oyun oynamak bilgisayar için tehlikeli midir? Cevapla Bilgisayar Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Değildir bence 1 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et FenomenBilge Yaş: 29 +1 yıl Elektrik durumu sorun yaratacaksa çarpılma vs iyi değil beklemeli böyle durumlarda. 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Şu yıldırım çarpar bilmem nesi mi? Onun bir ağırlığı yok ya denk gelene görmedim daha doğrusu. 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl Ama nedensizce şimşek öyle bir çakıyor ki, bir keresinde telefondaydım bir şimşek çaktı sanki elimi çarptı gibi oldum korkudan telefonu düşürdüm 😂 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. Tehlikesini Görmedim Ama Telefonda Oyun oynarken kulaklık Takmak Riskli Diye biliyorum 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Değildir sanırım 🙄 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl Valla ben zarar gelmesin diye telefonda takılıyorum 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Değildir bence
Elektrik durumu sorun yaratacaksa çarpılma vs iyi değil beklemeli böyle durumlarda.
Şu yıldırım çarpar bilmem nesi mi? Onun bir ağırlığı yok ya denk gelene görmedim daha doğrusu.
Ama nedensizce şimşek öyle bir çakıyor ki, bir keresinde telefondaydım bir şimşek çaktı sanki elimi çarptı gibi oldum korkudan telefonu düşürdüm 😂
Tehlikesini Görmedim Ama Telefonda Oyun oynarken kulaklık Takmak Riskli Diye biliyorum
Değildir sanırım 🙄
Valla ben zarar gelmesin diye telefonda takılıyorum 😂
Bir şey olmaz.