Gamer Volarant'ta nasıl daha iyi olabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Yeni başladım nasıl yükselebilirim Güncellemeler+1 yıl şu an 8 leveldeyim biraz oynadım Volarant'ta nasıl daha iyi olabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Aim ayarlarını düzenleyebilirsin YouTube da yardımcı videolar var ayarlarını o şekilde yapıp oynayabilirsin 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Zor zaman isteyen bir şey ben bir kaç gün denedim baktım yapamıyacağım bıraktım çok istiyorsan öğrenmeyi oynamayı bol bol zaman geçireceksin hemen sıkılmayacaksın 0 0 Yorumla
DiğerkâmAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 61% +1 yıl poligona hergün girip, aim'ini gerçekleştirmen gerek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl spike hucum oyna seri level atlamak içinnickin ne beraber girelim oyuna 0 0 Yorumla
AzraRamona Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl beraber girelim istersen ligim dia 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 630 cevap paylaştı. Oynayarak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu şahane fikir neden aklıma daha önce gelmedi Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Sana sormak lazim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aim ayarlarını düzenleyebilirsin YouTube da yardımcı videolar var ayarlarını o şekilde yapıp oynayabilirsin
Zor zaman isteyen bir şey ben bir kaç gün denedim baktım yapamıyacağım bıraktım çok istiyorsan öğrenmeyi oynamayı bol bol zaman geçireceksin hemen sıkılmayacaksın
poligona hergün girip, aim'ini gerçekleştirmen gerek
spike hucum oyna seri level atlamak için
nickin ne beraber girelim oyuna
beraber girelim istersen ligim dia
Olur
Miyavla
Oynayarak
Bu şahane fikir neden aklıma daha önce gelmedi
Sana sormak lazim