Gamer Oyun oynarken sinirlendiğiniz de evi inletecek kadar bağırıp küfür argo kelime kullanır mısınız? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken sinirlendiğiniz de evi inletecek kadar bağırıp küfür argo kelime kullanır mısınız 🤔#Gamer #FiqHShott Oyun oynarken sinirlendiğiniz de evi inletecek kadar bağırıp küfür argo kelime kullanır mısınız? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hayır çünkü sakin oynarım 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. Ohaa O kadar Bağlanmıyorum oyuna 😅 Yenildiğim de biraz sinir oluyorum ama çok da değil yenilirsem ne olacak ki yeniden girerim 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl Ben arada bir bıçak yiyince söyleniyorum ama bağırmıyorum 😄 Yorumla
kimsekimiste200 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl küfür ederim ama karsimda pusarak oynuyan insanlara sonra sinirden aglarim sjkfjskdfk 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır takmam bile 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır çünkü sakin oynarım
Ohaa O kadar Bağlanmıyorum oyuna 😅 Yenildiğim de biraz sinir oluyorum ama çok da değil yenilirsem ne olacak ki yeniden girerim
Ben arada bir bıçak yiyince söyleniyorum ama bağırmıyorum 😄
küfür ederim ama karsimda pusarak oynuyan insanlara sonra sinirden aglarim sjkfjskdfk
Hayır takmam bile
Hayır kesinlikle
Hayir tabi ki
Evet kullanırım
Yok hayir